En bra dag

Hej Fredag!

Efter en längre tids emotionell nederbörd med ett elakt regnande visade sig ”solen” faktiskt genom flera positiva händelser under dagen.

Vackert floristarrangemang på Hvilan.

Försov mig förvisso det första jag gjorde men sen bar det av mot en superföreläsning med John Taylor som förutom att synas i tv-rutan jobbar vissa dagar på skolan. Fick en liten pratstund med honom under fikarasten då han berättade mer om sitt arbete på Tjolöholms slott. Jag känner mig megainspirerad!

Ursäkta kvallen men detta var den enda bilden jag tog på den reslige engelska trädgårdsmästaren.

Sen var jag tvungen att bums åka och ombesiktiga bilen då det var sista dagen idag…den gick igenom så jag firade med ett tjo hooo i bilen. Sen blev det fikasnack hos min vän Kristina.

Lite andra grejer har också fallit på plats idag så nu känner jag mig faktiskt riktigt glad mitt i allt. Nu ska jag fortsätta bocka av min att-göra-lista.

Strax iväg på lite spontanmys hos vänner.

Ha en finfin Fredag allihopa.bloggsignatur

You may also like

2 kommentarer

  1. Hej lördag Marica. Roligt att höra att du är piggare, och grattis till att bilen gick igenom hälsokontrollen, alltid lika skönt och få den kollad.
    Så vackert dukat bord med växter, och JT han är en intressant person och lyssna till, tror du kommer får mycket glädje av den kunskap som du nu tar in och sen kommer omsätta i nåt framöver. Du kämpar på och nu hoppas jag att hjulet ska snurra framåt, framåt.
    Kram och fin helg från Österlen/MH

Lämna ett svar