Solskenssöndag och projekt 

Hej sköna söndag!

Ännu en solig februaridag har avnjutits och skänkt fröken Silverhamn energi och inspiration att ta itu med diverse projekt som legat på en dammig hylla. Det blir så när jag får hänga med solen ett par timmar. D-vitamin och jag är liksom BFF.


Olivträden har fått färgen tillbaka nu när de fick flytta in från en frostig balkong. Tycker de gör sig fint i kökshörnet så de får stå där ett tag tills plusgraderna är tillbaka. Egentligen trivs inte olivträd inomhus där luften oftast är för torr och varm. Vintertid ska de stå svalt och ljust med lagom mycket vattning.

Jag gör så gott jag kan för att hålla liv i de. Det stora trädet har jag haft i tre eller fyra år snart…

Jag har gjort massor av såkrukor av tidningspapper som jag ska visa sen. Det ska bli så skoj att fylla balkongen med egensådda växter till våren. 

Nä nu ska jag hämta en säck jord hos mor sen kommer min vän Kristina på lite fruntimmersprat om de stora & små tingen i det som kallas livet. Fint att ha någon att bolla lite djupare saker med 😉

Nu får ni ha en skön Söndag. Redan halva Febeuari gjord. Plattan i botten mot våren, var det va?

Kram ❤️

You may also like

Lämna ett svar