Tröttsam & lampbyte 

Hej ryggläge!

Är vansinnigt trött idag-igen. Fattar inte varför det ska vara så förbannat svårt att bli av med den här enerverande utmattningen! Tvingade mig till PW imorse innan jag åkte till verkstaden och lagade ett bord och sprayade min kökslampor. Sen blev det bara hem för lunch och soffläge på det. Gissa om jag somnade som en klubbad säl?! 

Vad i hela Angola! 

Just nu är det som sagt bara sängen som lockar. Igår körde jag dock ett P90xpass och fick en enorm energiboost efter. Kände mig pigg och nästan lite hög. Börjar förstå varför folk tränar 🙂  Tyvärr försvann känslan när jag var tvungen att sitta på en timmes segt möte med sonens lärare efteråt och därmed var jag lika trött igen, ha ha. Måste vara vädret va?!


Då har jag grejat med mina lampor som fått ny kulör! Bättre va! Tycker det guldiga gör sig mycket finare i detta kök med mitt svarta möblemang. Trodde aldrig jag skulle bli vän med guld igen efter många, långa silverår…tänk vad man kan ändra sig. 

Är dock fortfarande sugen på att tapetsera med en randig tapet…älskar randigt och det hade ”hänt” något intressant med väggen bakom liksom. 

Noterar ni hortensian på bordet föresten? Gissa om fröken blev eld & lågor när de hade pangpris på Willys med blygsamma 49 riksdaler exemplaret! Hurra vad glad jag blev och köpte två stycken! En vit & en blå, en kulör som jag också gillar mer igen efter alla år som grönälskare.

Nä nu ska jag skaka liv i den här kroppen. Jag har fixat en till rolig lampa till köket som jag ska visa sen. 

Kram på er alla så länge och ha en riktigt skön Tisdag.

❤️

You may also like

4 kommentarer

  1. Såg hortensian direkt på bordet, jag gillar ju också den fina blomman. Snyggt det blev . Trött här är en till, vi saknar ljuset och sen en del virus på det. Det är inte så underligt om vi tänker efter en stund, kroppen är inte på så högt varv när det är vinter, se på djuren dom är smarta, visseligen är det ju den lilla saken de behöver inte tjäna levebrödet som vi. Men djuren dom vilar och softar och sen när våren kommer då spritter det i kropp och själ, så är det egentligen för oss människor också, det är bara det att vi ska ut och gå, gärna träna flera gånger i veckan, och sen ska vi va solskenet själva till vår omgivning. När vi egentligen skulle ta tillvara på den kalla årstiden med avslappning och läsa den där boken som vi aldrig känner vi hinner. Idag ska jag så lite krasse, så mysigt och se när de växer och det går ju snabbt.

    Kram till dig och snart är vintern över, det önskar jag och sen massor av solsken på ingång./MH

Lämna ett svar