Det växer till sig

Hej vänner…därute!

Jag är så in i helsike förkyld. Trodde att fredagens och lördagens vila skulle göra susen men jag är värre än någonsin. Gissa när jag vaknade?!

Kl 10!!!!’

Kan inte komma ihåg när jag sovit till denna oförskämt dekadenta klockslag. Känns nästan syndigt på något vis.

Vill bara visa vad som hänt på växthusfronten. Väggar och takstolar samt dörr är faktiskt redan på plats. Att jag är lycklig, trots ickekurant tillstånd är en fullständig självklarhet. Nu ska bara tak på och sen ska hela härligheten målas!

Älskar redan mitt lilla vackra vintageväxthus. Kunde inte drömma om något bättre. Förhoppningsvis kan jag snart inviga det med ljusafton, bubbel och kanske något värmande innanför västen.

Nu måste jag bara bli frisk. Imorgon ska jag egentligen börja min praktik på Åbergs igen…får se hur jag mår imorgon.

Ha i alla fall en skön söndag. Kram på er.

❤️

You may also like

6 kommentarer

  1. Måndagmorron och jag är tidigt uppe, nästan så tuppen sover. Bra där Ninni, vi är bra på våra egna ord det är ju det som är så upplyftande i detta gråa väder, haha.
    Åh vilken pärla detta fina vintagedrivhus, det kunde inte varit mysigare. Dörren är så charmig sliten och nött och har säkert varit me dom en hel del, tänk om den kunde tala… då skulle den sagt att här har många tagit mig i handtaget, vridit om nyckeln och stigit in i en värld som inte är så lätt att beskriva utan bör upplevas, så tror jag du kommer ha i ditt nya hus för drivning av olika slags växter. En sommardag där ute bland ljuvliga dofter från kanske tomater och andra ätbara saker, och så sitter du mitt i och njuter av dina verk. Lycka till. Hoppas du är bättre idag så Åbergs får sin duktiga och drivna praktikant.
    Kram/MH. Fin dag till er andra också.

  2. God Kväll !! Att sova till 10.00….ja’ va då…. Varför inte? Varför känna sej ”ickeduktig” (nytt ord MH, haha) . Det bästa jag vet….en söndagmorgon. Bara njuta av ledighet o att faktiskt slippa att ha en tid o passa. Skönt att du kan sova o ta igen dej inför veckans utmaningar och så klart utmärkt för att kurera förkylning o annat som tar på krafterna. Växthuset ser jättefint ut, blir säkert alldeles strålande när det är färdigt !! Skall bli jättekul att följa projektet. Hoppas du får en inspirerande vecka på Åbergs o att du snart känner dej alldeles ”helpigg” Va rädd om dej! Kram Ninni

Lämna ett svar