Back to Åbergs

Hej Måndag. Hej ny praktikvecka!

Är tillbaka på Åbergs för diverse praktiserande. Dock fortfarande vämjeligt förkyld…fick några echinaceadroppar av mamma och antiinflammatoriska värktabletter mot tennisarmen som faktiskt känns lite bättre sen jag tog de. Men helt ärligt borde jag nog varit hemma idag. Bara så onödigt liksom. Var ju sjuk för jämnan i våras. Usch. Kallt väder utan sol är sannerligen inget för mig.

Vi inledde hur som helst dagen med att beskära vinrankorna och sen gick sågen & sekatören brutalt ut mot kiwiträden som behövde sig en rejäl gallring.

Efter några timmars beskärande var jag värd en mustig gryta från deras café. Den smakade vidunderligt gott vill jag lova.

Är ordentligt mör idag så nu ska jag vila mig under mitt varma täcke framför tv-rutan.

Hoppas ni haft en skön start på veckan.

Kram

You may also like

2 kommentarer

  1. Underbara foton, alltså druvorna ser så goda ut, gillar och se löven på marken så inte allt ska va så där perfekt och tillrättalagt. Maten ser verkligen höstlig ut, mmmm,förstår du trivs på Åbergs ger säkert mycket harmoni och kunskap.
    Fin kväll med en Kram/MH

Lämna ett svar