Trist repris

Ja då blev jag sjuk igen då…

Börjar bli en tråkig följetong det här. Mitt immunförsvar är redan ansträngt och dessutom är hela situationen som de flesta inte har en blekaste om, fruktansvärt betungande.

Nej, det är inte konstigt att man är trött, ledsen och blir sjuk hela tiden.

Ibland vill jag bara ge upp.

Idag blev det även en ”sån” dag som ytterligare får mig att tappa lusten till att fortsätta med öppna armar och ställa upp till höger och vänster. Jag får liksom aldrig något tillbaka…

Men men, jag har överlevt livets kompott av bekymmer och elände hittills så jag fixar väl detta också.

Nu ska jag dra något gammalt över mig.

Kram kram.

You may also like

4 kommentarer

  1. Det är då inte så lätt det där att nästa stå ensam med livet. De du gått och går igenom är inte en axelryckning, att sälja ditt hus som var din stolthet sätter sina spår och man kan inte så snabbt sopa det under mattan och säga det ordnar sig.
    Som du själv säger så kommer virus efter virus, det är det där immunförsvaret som inte hinner repa sig, det är därför du drabbas gång efter annat av nya saker.
    Jag ger dig en bit av mitt som är överaktivt så kan vi dela lika, tänk vad det kunde varit bra så slipper jag ta sprutor för tat sätta ner mitt.
    Jag har ju inte drabbats av allt som du gjort, men när jag blev sjuk för tjugo år sen då drogs mattan undan för mig och det tar sån tid innan man hittar den där balansen mellan ja ska jag säga de två liven. Sjukdomen och inse att ja jag ska bli vän med dig vi får följas åt. Känner så igen mig och hur det ibland känns som suck, suck. Årstiden är inte så bra heller, det är för lite ljus och murrigt, men det går fort Marica och snart kommer åter ljuset.
    Önskar dig så mycket lycka för det är du så värd. Kram/MH

  2. Ge inte upp. Man orkar mer än man tror…och att ge och inte få tillbaka…. det kommer när du minst anar det ska du se. Allt det goda du gör för andra kommer tillbaka till dig ska du se. Glöm inte att andas och tänka på dig själv…för om inte du är ”hel” så kan du inte vara stark åt andra. Kör du någon mindfullness? Även om man orkar mer än man tror så är det jätteviktigt att lyssna på kroppen…du vet att den säger ifrån..den varnar dig…viktigt att lyssna på den då. Skickar dig massor av energi och styrka. STOR KRAAAM och krya på dig

Lämna ett svar