Blandad kompott

Hej…

Tack för att ni finns. Att ni peppar och skickar tankar till mig. Det värmer.

Det har varit jobbigt igen. På barnfronten eller rättare sagt vuxenbarnsfronten. Ett barn som inte vill bli just vuxen. Det tär på mig som mamma som inte har varken ekonomiska eller mentala resurser att till fullo bära en till själ på mina redan nertyngda axlar. Det går liksom inte…

Men men, jag försöker andas och ta en dag i taget. Och så gläds jag åt att ha en liten Stella som gör mammahjärtat mitt varmt av lycka.

Det här skickade hon till mig häromkvällen från sitt rum, ha ha. Så gulligt.

Eftersom jag var hemma idag med så blev det pepparkaksbak då Stella har tjatat om det. Tyvärr har hon också blivit dålig nu så det blir fortsatt sjukstuga här hemma…suck. Har inte sjuksäsongen börjat väldigt tidigt?

Tur att det är helg snart. Längtar efter att få färdigställa mitt växthus ju…

Hoppas att ni har en fin onsdagkväll.

Kram

You may also like

4 kommentarer

  1. Hon är ju en pärla din Stella det där små barnen förgyller alltid tillvaron. När barnen blivit just myndiga så får de försöka och växa upp och inte lasta sin mamma.
    Så klart så hjälper man och stöttar men det är ju ett kliv på livets trappa att komma vidare med vad man vill göra.
    Tror inte det är tidigt med virusar tycker de börjar så snabbt skolorna sätter i gång på hösten. Såg idag på provtagningen att för de som vill ta influensavaccinationen så börjar det i november. Hujedamaj jag tog det när det var svininfluensan och skulle ta två för mitt immunförsvar och fick båda gångerna influensan, kändes ju inte lönt.
    Fin kväll till er. Kram/MH

  2. Åh vad gulligt skrivet av Stella. ? hoppas Ni kryar på Er snart. Skickar styrkekramar genom cybervärlden till dig fina du. Du känns så klok och skör på samma gång. Ta hand om dig och omge dig med personer som ger dig bra energi ❣️❣️❣️

Lämna ett svar