Helg igen

Hej hej, är inte riktigt på banan än. Men jag försöker ta det lugnt och kurera mig. Idag var sängen en oerhört lockande tillflyktsort.

Ville bara krypa ner under täcket, glo på film och moffa onyttigheter. Ska efter en god rotfruktsplåt med gorgonzola, srirachasås och hollandaise parkera mig i soffan framför en Adam Sandlerrulle. Vi betar av komedikungarna en efter en. Egentligen tycker jag att herr Sandler alltid spelar samma typ av karaktär men filmerna kan gå an ändå. Min favvo är annars Will Ferrell. Älskar hans självdistans.

Har ni några ypperliga komeditips så langa fram de ögonaböj. Jag tar tacksamt emot nya inputs.

Har ni det bra annars?

Kram ❤️

You may also like

2 kommentarer

  1. Inte kul och va ickepigg, haha ett nytt ord. Vilket väder vi haft så mycket regn så man nästan fastnar med stövlarna på gräsmattan, kallas kanske att ha fötterna på jorden, nu var jag lite rolig så här på en söndag.
    Önskar att du piggnar till och kan göra dina projekt och annat trevligt.
    Kramis/MH PS inget och komma med vad det gäller komedier, jag tycker det är ofta så pinsamt.

Lämna ett svar