Sjukstuga…igen

Hej vänner!

Jag har blivit sjuk igen eller rättare sagt inte blivit frisk.

Gick tillbaka till skolan igår och det borde jag inte gjort. Blev genast sämre på eftermiddagen efter jag gjorde mitt växtprov.

På kvällen var jag & några andra sköna bönor bortbjudna till en väninna men då värdinnan lät meddela att det blev lite försenat så började vi hos mig med bubblor, kex & ost.

Men som sagt, jag var inte helt kurant och idag är halsen sandpapper och förkylningen värre. Så typiskt. Hade sett fram emot dagens studiebesök på Stångby plantskola. Nu måste jag bli frisk för dels måste växthusbygget bli klart och dels påbörjar jag min praktik på Åbergs på måndag. Ska vila alltså.

Hur mår ni annars? Hoppas er helg bli frisk och härlig.

Kram

You may also like

2 kommentarer

Lämna ett svar