Sämsta bloggen ever

…jag vet. Men så är jag en egenföretagande trebarnsmor med grav bokstavskombo som jobbar sju dar av sju. Idag inget undantag.

20140406-184131.jpg Inledde dagen med att sy färdigt en hissgardin som ska vara klar inför morgondagens stylingjobb.
Bildrapport kommer.
Nu ska jag olja in det avlutade skåpet som är klart.

Ha en skön Söndagsafton!
❤️

>

You may also like

4 kommentarer

 1. Hej där!
  Du är en av de bloggare som jag tycker det är verkligt roligt att följa. Det där med bokstavskombo kanske jag inte tror så där väldigt mycket på. Hur som helst är det roligt att höra hur du jobbar på där nere i Skåne där vi – stockholmare födda i södra Norrlands kustland och inland – har ett sommarställe. Och efter mer än trettio år känner varje sten i landskapet från Ystad till Stenshuvud ungefär. Du är min utpost i bloggvärlden som finns i vår andra hemstad, Ystad. Att vi är 70+ och du skulle kunna vara vårt barnbarn. Det spelar verkligen ingen roll. Så håll ut och fortsätt med det här. Snälla!
  Kram
  Sigrid

  1. Hej Sigrid!
   Du anar inte hur glad jag blev, att efter en lång slitsam dag utan blogguppdatering, mötas av din härligt varma & uppmuntrande kommentar. Fick nästan en liten tår i ögonvrån 😉

   Hoppas ni vill titta in i butiken till sommaren då när ni gästar vårt underbara Skåne.
   Stor kram Marica
   ❤️

Lämna ett svar