Kan det bli vår nu!

Så man kan börja plantera och greja i trädgården…Blir alldeles varm i hjärtat när jag ser denna fantastiska Bouganvilla som antagligen aldrig skulle kunna växa sig så stor i svenska förhållanden…Krukorna från One Kings Lane kan man ju importera åtminstone för att skapa lite sydländsk atmosfär i sitt gröna rum.

Har lovat Stella att vi ska köpa fröer och så sommarblomster snart. Hon tycks ha ärvt min gardenkärlek och älskar att hjälpa mig i trädgården.  Mer lugnande för själen än att få gräva ner händerna i myllan och andas in doften av fuktig jord finns förmodligen inte. Möjligtvis att få plocka några fina vågor på böljan den blå då. Havet och min trädgård är terapi för mig 🙂

Hoppas ni har en fin Tisdagskväll. Jag börjar sakteliga repa mig från förkylningen. Kanske blir någon form av utomhusaktivitet imorgon för omväxlings skull. 

Ses då.You may also like

2 kommentarer

  1. Det är VÅR, även om det är svalt, kan kanske få den där sista vintern som vi kallar vivevinter. Där efter kommen vipan,den lilla söta fågeln med tofs på huvudet. Min bror och jag som tyvärr inte finns mer, vi snackade alltid om vipan så det blev mitt smeknamn, sött va? haha.

    Bouganvillea, har du aldrig besökt Haven i Gärsnäs? de har tills i fjor haft öppet sommartid, nu vet jag inte i år då den är till salu, det du vore ett perfekt ställe för dig. Om de öppnar i år igen, besök de stället, de har pelargoner, och en trädgård för njutning. Jag brukar va där en hel del, allt för att sitta och njtuta och koppla av.

    Hoppas du känner dig bättre igen. Kram från /MH

Lämna ett svar