Nya soffgruppen

”Ska vi byta, ska vi byta grejer, ska vi byta grejer med varann”, sjöng Hasse & Tage. Och nu har jag bytt divansoffan.

Man måste bara älska Blocket, eller hur!

Ett tag var jag svårt Blocketaddicted och ”hittade” möbler hela tiden som jag bara mååååste ha! Har väl berättat om den gången jag skulle köpa ett Indoskåp som inte gick in i bilen pga min kraftiga missbedömning , ha ha. Så irriterad mannen var på mig…

Men nu är nya soffan här och jag lyckades hitta en matchande fåtölj! 

Har alltid velat ha en vit soffgrupp med avtagbar/tvättbar klädsel. Super när man är småbarnsfamilj, för precis som inredaren Andrea Engsäll konstaterade i Nyhetsmorgon så kan du hardcoretvätta en vit klädsel och den håller sig vit medan en färgad klädsel mattas av efter tid.

Passade på att byta gardinerna mot ostrukna linnegardiner som passar till soffans lite lösa stil. T om glasborden som jag haft så svårt för blev helt ok i sammanhanget.

Tapeterna får hänga med ett tag till. Tycker de kommer till sin rätt nu mot det vita möblemanget. Det gamla 90-talsbordet i smide slängde jag på lite färg för att smälta in.

Mannens vinkrus eller damejeanner har ju blivit mäkta poppis i inredningen så när han inte brygger vin lånar jag de till vas 😉 fick tag i körsbärskvistar som snart kommer slå ut sin fägring. Härlig tjuvstart på våren!

Årets första tulpanbukett! Yay.

Nu är det bara några små detaljer kvar som lampor, ny matta och om det perfekta soffbordet dyker upp så är det definitivt adjö till glasspektaklet 😉

Nu ska jag fortsätta med tonåringens rum. Hej på Er och ha en skön Torsdag!

You may also like

2 kommentarer

  1. Superfint!!! Jag slänger nog ut vår soffa i eftermiddag! Tänk vad mannen ska bli förvånad! Kuddar på golvet funkar väl ett tag eller???
    Vad gör du i tonåringens rum??

    Kramar

Lämna ett svar