Pimparplaner

Hej hej igen!

Vart en seg förmiddag och jag har inte fått mycket gjort. Kyla och mörker gör mig trött.
Knappt att kaffet hjälper. Tur att ljuset vänder åter om tre veckor 😉

IMG_5273.PNG

Foto:Jen Jafarzadeh

IMG_5270.PNG

IMG_5274.PNG

Foton: Stephanie Woody

Även om jag inte gillar granar speciellt mycket (avskyr faktiskt barrträd) så är den fräscha doften helt outstanding. I lagom små doser kan jag tänka mig att arrangera någon vacker hyacintgrupp med kvistar av gran och trollhassel i någon dekorativ silverterrin. Grönt, vitt & silver är verkligen så snyggt ihop.

Några andra säsongstypiska växter som julstjärna & amaryllis ( i synnerhet de juuuulröda) är inte heller någon hit hos mig men jag tänkte pimpa upp dessa pensionärsblommor till en ny cool dimension. Ni ska få se.

Ha en fröjdefull Tisdag så länge!
Tack föresten för era uppriktiga tankar kring sociala medier. Inga fler FB tävlingar hädanefter 😉

You may also like

Lämna ett svar