Väderöarna- en tillflyktsort

Hur mysigt låter det inte att få sätta sig på en båt och bege sig långt ut till en vindpinad karg skärgård för att fiska hummer & skaldjur och sedan koka de nyfångade läckerheterna innan man därefter badar i vedeldad granitbastu och tar ett dopp i saltvattenstunnor eller rentav i havet?

Att sedan avrunda dagens härliga aktiviteter med en trerättersmeny och sedan sova gott i ett tv och klockfritt rum med havsutsikt låter i mina öron som ett perfekt veckoslut.

(Lånad bild.)

Allt detta och mycket mer kan du faktiskt göra på Väderöarna och enligt mig skulle detta kunna vara den perfekta kick offen!

Jag har sedan barndomen alltid älskat havet och då jag bland annat växte upp i Figeholm och Oskarshamn har i synnerhet skärgården en särskild plats i mitt hjärta. Kan verkligen känna en brinnande längtan efter det karga men vackra radbanden kring våra kuster som är så unikt för Sverige och Norden.

Därför skulle det vara underbart att få besöka västkusten och Fjällbacka där båtarna till Väderöarna utgår ifrån. Vilket vackert namn förresten, Väderöarna…

Låter vilt, stormande och på något vis helande för stressade själar som behöver ett break från vardagen.

Hannah, när bokar vi in nästa kick off här? 😉

You may also like

Lämna ett svar