Snart där

Aloha, hola & hello!

Har för en gångs skull haft framförhållning och planerat några inlägg i förväg nu när jag tänkte semestra lite grann.

Är antagligen framme på angiven destination när detta publiceras och har för första gången någonsin åkt iväg på en bokad charter (madre mia) = vuxen poäng, kvalificerad svenne & allt det andra… Alltså sjukt olikt mig, som oförhappandes brukar ta en enkel till Rio.. eller en sista minuten nånstans.

billabong.com

 Om jag får önska något under denna semestervecka så skulle det såklart vara att jag får duck dive’a i åtminstone nån våg och eventuellt ta ett par vågor eller två…

Men om det endast betyder, sju dagar med familjen som insuper så mycket D-vitamin som möjligtvis går och att vi får vara tillsammans under avstressade förhållanden så är jag Happy as a Fish!

Det kommer antagligen uppdateras lite random under dessa dagar men jag kommer höra av mig- var så säker.

Blir så innerligt glad när ni lämnar ett hej här så fortsätt gärna med det.

Önskar eder alla en skön Måndag!

You may also like

4 kommentarer

  1. Inte för att jag är avis eller så.. men va *piiip*.. ni glömde mig!! DE är sviiin kallt här hemma. (-13 och snålblåst) Inte hela världen egentligen, MEN jag är en sommarmänniska. Så NJUT av sol och sand mellan tårna! =)

Lämna ett svar