Vill ha då

Hej hej, här kommer ett litet förberett hallå ifrån mig!

Jag har varit rätt kass på att bjuda på inspiration från en annan vinkel än från Silverhomebutiken och mitt hem- kan ju bli rätt enformigt i längden…

Jag älskar ju inredning, design och allt vad formgivning heter men blir lätt snäv i min syn när så mycket i livet handlar om att få saker och ting att gå runt. Kort sagt, det blir väldigt enkelspårigt och trist. Inte min mening.

Tro mig,jag har en rätt bestämd åsikt om vad som är vackert och har ALLTID älskat det klassiska & eleganta. Länge var ”min stil” en utskrattad och aningen förlöjligad mormors inredning som inte platsat i finrummen. Nu är den erkänd och faktiskt eftertraktad även bland självutnämnda stilgestapos.

Kan det bli vackrare?

Kärlek vid första, andra och alla ögonkast!

Ljuvligt järnfönster.

Vacker järnfris att pryda dörrvalv eller fönster med.

 Alla foton Aidan Gray.

För mig är (och har alltid varit,) ett viktigt ledord för inredning- V A C K E R T. Egentligen spelar det ingen roll vad stilen har för definition utan att den är estetiskt tilltalande.

Drömmer fortfarande söta drömmar om ett stort ljust hus med vackra spröjsade fönster där jag kan go nuts med min älsklingsinredning.

Antar att jag får fortsätta drömma en stund till…

You may also like

Lämna ett svar