Pimpa kalastältet

I Söndags då vi hade sommarkalas i trädgården fick vi ju ta det säkra för det osäkra och införskaffa ett partytält. De är inte jättesnygga, om du frågar mig, ifall du nu inte vill lägga 20 lakan för ett sånt där superduper snajdigt beduintält.

Då får man pimpa efter bästa förmåga och faktum är att det inte blir så pjåkigt med lite moskitnät, gardinlängder och belysningsslingor. 

 

Myggnätslängderna finns på IKEA i tvåpack för 39 riksdaler. Superbilligt sätt att snajda till tältet då du bara trär stångstommen igenom kanalen. Vill man ha lite lyxigare känsla till nån särskild fest kan man ta gardinlängder i någon snyggt tyg.

Dessa gråa & beiga fick hänga i hörnen längst in i tältet. Också helt vanliga längder från Ikea.

Superfina vimplar och pompoms i taket från Linas Glädjeyra hade vi till barnkalaset annars brukar vi använda ljusslingor som lyser vackert genom moskitnäten. Vimpeln över fönstren kommer från Rusta.

Eftersom det var just ett barnkalas fick den flygande grisen vara med som rolig takdetalj. Finns på Hamleys i både kovariant och flygplan.

Inget kalas utan ballonger, eller? De prickiga kommer också från Linas Glädjeyra. Jag tycker det är snyggast att färgmatcha så det inte blir för rörigt & plottrigt intryck.

Det tristaste med detta partytält var dock att kvaliteten var så kass att både kardborreband, dragkedjan och en massa annat gick sönder och vi var tvungna att säkra alla leder med silvertejp- sjukt fult…

Det stod upp i Söndags åtminstone men idag tog jag ner eländet.

Sak satsa på ett bra tält till nästa år då Mathilda tar studenten. Kanske köper ett mindre paviljongtak bara för att ha något att sitta under 🙂

Nä, nu ska jag sätta upp en gunga till fröken SIlverhamn.

Sen ska ni få se mitt lyxiga paket jag fick igår hemskickat. På återseende.

You may also like

2 kommentarer

Lämna ett svar