Frysa ihjäl sina älsklingar

Med stor sorg fann jag de där…bortglömda, utelåsta på balkongen i kylan. Minusgrader har det varit också så det var med nöd och näppe jag räddade det som räddas kan på ett par hortensior i full blom.


Trötta, kalla och uttorkade av kylan har de nu fått komma in och återhämta sig. Själv har jag frusit häcken av mig denna vecka och känt att förkylningen är på väg tillbaka så jag tror dessvärre inte att jag orkar någon Femme Collectionträff ikväll. Måste bli frisk och stark.

Men det blir fler träffar 😉

Nähä nu ska jag jobba någon timme till innan hemfärd till mitt kära badkar som blivit min bästa vän sen jag flyttade in.

Ses ikväll ❤️

You may also like

2 kommentarer

  1. Hej lite nyfiken hur du mår nu och hur det är m din sköldkörtel för visst tog du prover eller blandar jag ihop det nu?
    Är dina binjurar utmattade?
    Mår lite lika och famlar i mörkret.
    Har du läst om kopparöverskott? Det kan ge hemska symtom. Jag har via hårmineralanalys förstått att det är det jag mått så vansinnigt dåligt av. Troligtvis pga 4 år m kopparspiral och långvarig stress i kombination.
    Må gott kram kram

    1. Jag mår hyfsat bättre då jag slutade med gluten, socker och ätit homopatika samt dköldkörtelstödjande kost, om du förstår vad jag menar. Tror att binjurarna varit utmattade men att jag fått bukt med det nu. Kopparspiral har jag aldrig haft…så jag vet inte. Men det kan säkert påverka. Hoppas du får ordning på eländet. Kramar ❤️

Lämna ett svar