SÅLD

Hej fina och trogna läsare…

Vilket enastående tålamod ni har haft med mig. En del av er har ju följt mig sen FEMME tiden och resan har minst sagt varit ”a bumpy ride”. Upp och ner, hit och dit. Fram och tillbaka. Men livet är ju en ständig resa och ibland gör den avstickare.

Nu har koloniresa tagit slut då den blev såld häromdagen. Blandade känslor förstås. Men känns ändå helt rätt och köparen kommer att förvalta denna oas på bästa sätt. Det vet jag.

Alltså hortensiorna i år är helt galet fina. Kan inte sluta titta på de än fota de i en miljon vinklar. Hade aldrig trott denna rabatt skulle bli så vacker…

Jag har dock inte gett upp kolonidrömmen helt. Måste ju ha något projekt att pilla med så det kommer bli någon lott i framtiden igen…eller liknande.

Är så tacksam för att jag fick möjlighet att ha denna lott så länge det varade. Jag behövde verkligen det efter allt som hänt genom åren då det har varit ren och skär terapi.

Dock hoppas och ber jag innerligt att det kommer uppenbara sig något substitut för detta som jag kan ägna mig åt under kommande höst och vintermånader. Kommer bli knäpp annars.

Nu måste jag ner till min lilla lott och börja packa ner saker och möbler som inte följde med köpet.

Vi ses snart igen. Saknar skrivandet och vill få igång det flödet igen. Orden har bara stockat sig temporärt. Blir så under stress och press. Jag hoppas ni förstår.

Tack för ert tålamod som sagt.

Kram ♥️

You may also like

15 kommentarer

 1. Tänk vi är inne i augusti månad redan, tiden har gått för fort. Fortfarande vackert väder men ändå en liten smak av sensommar. Här ute på slätten är det så tyst och stilla ingen stressad morrontrafik ännu, då är livet som bäst.
  Tänker på dig och hoppas du snart rott allt i land och en ro infinner sig. Finns inget som gör oss så sjuka i kropp och själ som stress och oro, det triggar obalans hos oss.
  Lycka till med något nytt som kallas framtiden!
  Kram/MH

 2. Grattis till försäljningen. Dyker nog upp något annat längre fram ska du se. Allt brukar ju lösa sig till slut fast det kan kännas hopplöst. Njut av dagen fina du. Kram Sara ??

 3. Förstår att det måste va delade känslor ang både försäljning av kolonin o flytt. Huvudsaken är att du kommer till ro och får lugn i ditt liv. Även att det känns motigt brukar allt ordna sig till slut… ❤
  Vi kom hem från Skåne igår kväll, har bott i Hannas, Hammenhög. I fredags var vi i Ystad o då tittade jag som vanligt efter dig! Vi avslutade med loppisen i Simrishamn igår innan vi åkte hem.
  Var rädd om dig! Kramar från Påskallavik ❤❤❤

  1. Hoppas ni hade det trevligt på Österlen och i Hannas min lilla hemort! Var det möjligtvis loppisen på Suckarnas? den besökte jag också vilken folkfest, var nog toppen på försäljning och människor denna sommar. Må väl/MH

 4. Även om jag önskar dig bra mycket mer harmoni och stabilitet än vad jag förstår att du har omkring dig är det samtidigt det som gör din blogg mänsklig och ärlig och i sin tur en av anledningarna till att man också följer ☺️

 5. Grattis till din köpare av detta fantastisk verk, den ser så inbjudande ut, du har verkligen lagt ner mycket på den. Och så snabbt du sålden ja du Marica du är en själ med energi och otrolig förmåga med din kreativitet. Du är värd en stor guldstjärna, den får du titta upp på himlen en sen kväll och leta efter.
  Nu är det en ny sida i livets bok du ska börja skriva på, jag brukar tänka så se inte för mycket tillbaka utan känn framtidens vingar slå, då mår man så mycket bättre i kropp och själ.
  En mulen söndag men vi välkomnar lite regn på vår växtlighet nu.
  Kram/MH

 6. Lycka till med allt! Du kommer snart att hitta något annat som du med säker hand och stil gör till ditt nya favoritställe! Åh, vad jag ville ha din koloni!! Kram så ses och hörs vi! ??????

Lämna ett svar