Österlensk badpärla

(Samarbete med Vitemölla Badhotell)

Då ska vi snegla tillbaka på helgen som var…

Mor & jag brukar som årlig tradition ta in på något hotell och bara vara, äta gott och mysa. Ingen älskar hotellupplevelser så som hon och därför är det särskilt trevligt att ha med henne som sällskap.

Denna gång hamnade vi hos en kär bekant.

Vitemölla BadhotellIMG_3675IMG_3655Supermånen på sin vandring upp längs en rosa sky mötte oss när vi checkade in och vi bytte snabbt om till varmare kläder för att hinna promenera en sväng längs den vackra stranden innan solen gått ner helt.

Har sällan upplevt en vackrare och klarare decemberkväll i Sverige än denna.IMG_3660IMG_3663IMG_3668Den vackra matsalen inbjöd kvällen till en trerättersmiddag med havsutsikt. Här hade det sannerligen inte varit fel att hålla bröllopsmiddag eller bara förtära en romantisk middag på tumanhand. Denna gången fick jag nöja mig med fina lilla mor som sällskap 😉

IMG_3721IMG_3726IMG_3742

Lite foodbonanza då…

Maten på detta ställe överträffar allt vill jag lova och fisksoppan som serverades denna afton var utan tvekan den mest delikata jag någonsin spisat. På heder alltså!

Torsk & lax, toppat med blåmusslor och handskalade räkor i en ocean av grädde smaksatt med fänkål dansade lätt in i min överbelåtna gom. Kommer drömma om denna soppa till evinnerlig tid.

IMG_3740IMG_3749IMG_3766

Den söta avrundningen i form av chokladmousse med apelsin var en perfekt dessert som avslutning på en mycket angenäm afton.

Sen var det hopp i säng med herr Blund.IMG_3717 IMG_3714

Tack Vitemölla för denna gång! Vi återvänder gärna…

Hoppas ni blev inspirerade. Nu är jag dock tillbaka till diskbänksverkligheten med magvirusar och annat tradigt vardagstugg men snart ska jag iväg igen. Ni hänger väl med?

Fin Tisdag på er!bloggsignatur

You may also like

2 kommentarer

 1. Jättefina foton, ser så harmoniskt ut förstår ni trivdes. Du är så lik din mor de vackra fina dragen ni har. Mor lilla mor vem är väl som du, tänk vad jag saknar min, varit borta i många långa år, men minnena lever jag på.
  Kram/MH Ps du kan verkligen fånga saker och ting och människor.

  1. Vad snällt sagt av dig.
   Förstår verkligen att du saknar din mamma. Jag har bara min mamma kvar i livet och skulle hon lämna så försvinner en stor trygghet…

   Stor kram till dig

Lämna ett svar