Lisa för själen

Samarbete

Ibland behöver man bara pausa vardagen.

Göra något annat som bryter av och hjälper en att starta om. Så det gjorde jag & Mathilda.

Vi behövde verkligen båda få lite själslig ro och på Mossbylund strax väster om Ystad fick vi det.IMG_3566IMG_3567IMG_3538

IMG_3535IMG_3534

 IMG_3555

IMG_3556IMG_3550

Efter en generös frukost i den ombonade och snygga ”hemmamiljön”svirade Mathilda och jag om till en bekvämare outfit för att fortsätta delta i dagens program.

IMG_3574IMG_3575IMG_3582

Sara Chaanhing Kennedy ledde ett utmärkt yogapass för ett tiotal deltagare i alla åldrar och yoginivåer. Yogade regelbundet hemma för ca tio år sen men har kommit av mig med allt vad träning stavas så jag hade faktiskt träningsvärk efteråt 😉

IMG_3623IMG_3593IMG_3594IMG_3615

Sen avrundade vi med avkoppling i de varma utomhuspoolerna.IMG_3603IMG_3627IMG_3632IMG_3626Snygga detaljer i den smakfullt inredda sparestaurangen där vi avslutade vår dag med en vidunderligt god lunch.IMG_3633Alltid svårt att fota mat på ett tilltalande sätt men jag kan intyga att denna torskrygg var en av de godaste jag förtärt någonsin. Perfekt tillagad.14Mosigt rosiga och skönt avslappnade för ovanlighetens skull tackade vi för oss med en önskan att få återvända till denna havspärla.

Nu blir det kaffe och sen en promenad i solkskenet. Döttrarna sover sött så jag piper ut själv en stund.

Ses under helgen som fortsätter med god mat och kontemplation.bloggsign1

(I samarbete med Mossbylund)

You may also like

2 kommentarer

  1. Det behövde du verkligen och säkert även dotter. Det är så skönt och släppa alla måsten.Ser så mysigt ut till på köpet så det förstår jag att du hade det rofyllt. Har själv aldrig varit där men man ska aldrig säga aldrig, jag är ju ofta på Örums nygård, nästgård till mig.
    Önskar dig och din familj en fridfull advent.
    Kram/MH

Lämna ett svar