Lite senare

…blev väldigt sent!

Eftersom jag inte hann med den nödvändiga uppdateringen av min garderob som planerat så får jag ta det imorgon istället.

Jag tycker bara det är så ofantligt tråkigt att shoppa kläder här i Sverige. Samma dötråkiga butikskedjor i varenda stad man besöker med samma fantasilösa färgkombinationer som alltid tycks älskas av klädvetare. Nu är det dessutom tristare än någonsin då man gråglåmig står i en provhytt med vidrig belysning och ska prova något som uppenbarligen inte är designad och sydd för att sitta på en levande kvinna. Hopplösa känsla.

www.polyvore.com

Jag skulle i alla fall vilja ha en sån här typ av blus med rosett fast med långa ärmar i lite vintagestuk, inte så transparent och inte med den där fula fickan på bröstet.

Finns var?

I sådana här lägen önskar jag att jag hade en grym symaskin så att jag hade kunnat sy upp precis vilka plagg jag ville, för jag är sällan nöjd med utbudet som finns och framför allt passformen…

Jag har nästan glömt vad jag ville säga med detta inlägg men kontentan är nog, jag måste hitta något fint att bära för på Torsdag ska jag på galej.

Tips tack!

Nu ska jag somna till en film. God natt.

You may also like

Lämna ett svar