Måndagssummering

Hallå mina vänner!

Hur har er vecka börjat? Bra eller lite sådär typiskt måndagssegt? Nu är det i alla fall bara fyra dagar kvar till helgen och redan på Torsdag börjar min på sätt och vis då Fnulan och jag flyger upp till Stockholm för en hejdundrande dag & afton i kungliga huvudstaden. Det ni!

IMG_5120.PNG

Foto: Mina Brinkey

 Nu blir det strax kvällsmat här när herr Silverhamn kommer hem sen ska jag gå en power walk innan jag väljer vinnaren av kaffekopparna i TÄVLINGEN. Du har fortfarande chans att vara med ända till klockan 20!

Ses då. Ha det tills dess.

 

You may also like

4 kommentarer

  1. Måndagssegt skulle jag nog vilja kalla denna måndagen. Efter en stressig morgon kändes dagen väldigt lång. Nu långt ner i soffan med glögg i handen känns det som om kvällen kan bli lång och mysig. Ha en fortsatt bra kväll. / J

Lämna ett svar