Nu är det slut

Hej och god morgon på er denna Söndag!

Har helgen varit fin? Som ni sett inleddes min på allra bästa vis med hotell (igen) och på tok för mycket god mat och dryck. När man närmar sig de 40 i passet och 60 kilo på vågen är det hög tid att göra något åt situationen, och det raskt.

Har inlett ett litet experimentellt samarbete med Björn Boman ,en PT som har tagit fram ett personligt kost/träningsprogram till mig utifrån min situation och förutsättningar. Jag kommer uppdatera mina uppnådda mål här på bloggen för de som också är intresserade av kost & hälsa.

Nu är de slut med ett lite för stillasittande liv och ohälsosamt mycket god mat & vin.

Hej friska, starka kropp & pigga, glada knopp!

Nu sitter jag med mitt sedvanliga kaffe och ska senare äta min tillåtna portion kvarg. Efter det blir det minst en timmes promenad.

Titta in sen för en TÄVLING.

You may also like

2 kommentarer

  1. Kära du, har man en sådan kropp som du så skulle många skatta sig lyckliga. Inte menar du allvar att 60 kilo är mycket? Att du sen vill ha en tränad kropp är ju en helt annan sak. Så det där får du nog tänka om fru ”Silver”!

    Kram till dig från Österlen/MH

Lämna ett svar