SÖNDAGSTÄVLING

Hej igen!

Nu tycker jag vi kör en tävling för att pigga upp i Novembermörkret.

Alla vet att jag älskar kaffe och inte kan leva utan detta livselixir till dryck 😉

Nu kan du vinna två stilrena kaffemuggar i vitt med greppvänligt öra och med vackert glaserad insida.

För att vinna behöver du bara skriva ditt namn och kanske ett litet hej till mej 😉

Tävlingen pågår till imorgon Måndag kl. 20.00!

Lycka till.

You may also like

32 kommentarer

 1. Hejsan!

  Skulle vara så roligt att få vinna dom fina muggarna och bjuda min gamla kära jobbarkompis på nybryggt kaffe ur dom. Det skulle han absolut inte tacka nej till. Så nu håller jag tummarna att jag muggarna får så fikastunden kan få bli vår!

  MVH Rolf

 2. Hej!

  Vinner jag ska min underbara mamma få dom fina muggarna i julklapp av mig. Hon har vårdat mig i hemmet nyligen då jag var sängliggande i mycket svår cancer och hon var med mig som stöd till sjukhuset när jag fick flera tuffa cellgiftsbehandlingar. Hon är det bästa mamma man kan och jag älskar henne så. Skulle vara så roligt att få överraska henne. Hoppas hoppas!!!
  Kram Madelene

 3. Hejsan!

  Min älskade dotter och jag skulle mysa och dricka gott kaffe ur dom fina muggarna om jag vinner dom. Hon har nyligen kämpat sig igenom svår cancer och hon behöver all uppmuntran hon kan få. Så nu håller jag tummar och tår att just jag dom fina muggarna får!!!
  Kram

 4. Snygga muggar, sådana vill jag ha! Synd att du stänger den fysiska butiken, hann inte in och kolla hos dig men vänner till mig handlade ett litet bord med lock åt mig. Bor inte själv i Ystad men hälsar alltid på hos dem under sommaren.
  Ha en fortsatt bra dag!

 5. Hejsan 🙂
  Härliga koppar att dricka kaffet från !
  Skulle inte vara helt fel då jag upptäckte att någon på jobbet haft sönder min kopp (tyvärr utan avsändare) Själva ”örat”på koppen saknas 🙁
  Är in och läser din blogg tyvärr dålig på att kommentera!
  nskar dig en fin dag 🙂

 6. Åhhh, nu höll jag på att missa tävlingen om de
  fina kaffekopparna! Har äntligen vaknat upp ur
  migränkoman, och skall dricka första koppen
  kaffe på nästan tre dagar…. Tre dagar, jag
  som annars sörplar kaffe i tid och otid, men
  tyvärr så är mina koppar både udda, och ngt
  kantstötta, så hoppas såklart på fin överraskning!

  Ha det så fint/ Ragna Marie

 7. Hej 😉
  Finfina. Kaffe är ett måste här hemma – det dricks massor av denna underbara dryck. Varje kväll tar jag och maken oss en kopp tillsammans i soffan då barnen somnat. Tänk att få göra det med dessa tjusiga muggar!
  Tack för inspiration!

 8. Hej Marica! Älskar fina koppar/muggar och även kaffe! Det och smågodis är min stora last… Synd att du inte ska ha din butik kvar jag hade ju tänkt mig en tur från Påskallavik till Ystad nästa sommar! Men du gör rätt i som lyssnar på kroppen! Ta hand om dig och din familj det är det vijtigaste av allt. Massor av kramar till dig från Småland.

 9. Precis som för dig så är mitt kaffeberoende stort, svart som natten ska det va! Kämpar med att krympa mitt midjemått och tänk så mycket godare kaffet skulle smaka i dessa vackra muggar innan morgonprommisen!❤️

 10. Måste ABSOLUT vara till mig….. som retar mig på att alltid diskmaskinen på jobb är full av SKITIGA muggar…… som ingen ens orkat diska.
  HEJ HEJ förresten.
  Lovar att komma till Ystad och hämta dom personligen.
  Jag bor ju i Trelleborg.

  Hälsningar SKÅNE.

 11. Å va snygga… vill HA… skulle passa perfekt inne i mina glasskåp för att drickas endast när man får tjusigt folk på besök. ?.
  Vill veta allt im Pt träningen sen. Har oxå börjat närma mig de 60kg och redan uppnått de 40åren +
  Kramis @ tiirezz

Lämna ett svar