Hurtig i Oslo

God Onsdageftermiddag!

Efter en god och faktiskt väldigt sund frukost har vi travat inne i Oslo några timmar. Helt ärligt är inte vädret det bästa. Mulet, grått och ganska kallt. Men det finns en hel del att se och göra här som sig bör i en huvudstad.

 Babusjkaoutfiten passade i det kalla Oslo.

En kort promenad bort från båten ligger det spektakulära Operahuset som jag blev tipsad om. Den är utformad som ett stort isblock som tycks resa sig ur havet. Tycker nog ändå att Sydneys Operahus är tio gånger snyggare…

Som sagt blygrå himmel denna dag. Asdeppigt.

 Undrar om kan åka pulka där på vintern 😉

Interiören inne var rätt cool med lite Star Wars feeling så där.

Vacker arkitektur, parker, skulpturer ja allt är charmigt på äkta norskt vis. Hade gärna besökt Kon Tiki museet och gått på National Galleriet för att se ”Skriet” men efter allt knatande upp och ner var vi helt slut och begav oss tillbaka till vår lyxiga hytt som ni ska få se mer av sen.

I eftermiddag ska jag få massage och sen är det vinprovning, trerättersmiddag och fiesta som väntar.

Ses igen.

You may also like

Lämna ett svar