Sommarkärlek

Sicken sommarhetta…men nu är luften så tung att den knappt går att inhalera. Ett rejält åskoväder hade varit förlösande, har jag fel?!

Det blev aldrig nåt strandhäng för mig igår. Hann inte. Storasyster kommer på besök idag och då måste huset vara presentabelt 😉

Istället för beachchill gick jag och mannen på en liten kvällstur här på landet och tittade på skördetröskorna. Pensionärsvarning på det kanske men som uppvuxen på vischan  är det med viss nostalgi han följer jordbrukens cykler och minns en förgången tid…

Jag & kärleken

Har inte mycket inredningsrelaterat för tillfället, jag vet, men å andra sidan faller det sig rätt naturligt på sommaren då man mestadels är ute.

Dock ska jag snart bjuda på lite skoj uppdateringar av allehanda slag.

Ses igen. Ha en härlig Lördag!

You may also like

Lämna ett svar