God natt säger tanten!

Vet knappt om jag vågar yppa denna mening…igen.

Men jag är så fullständigt övervidrigt jättetrött!Hela tiden.

Trots en full natts sömn är jag håglös och utmattad och längtar efter att få gå och lägga mig. Det har gått så långt att min omgivning börjat reagera:

”Du är ju ALLTID trött.”

Måste reda ut denna sjukliga trötthet omedelbums.Är dock så himla skeptisk till vanliga läkare…

Till och med sonens obäddade skrynkelhörna ger mig en osund lust att krypa ner och träffa herr Blund en stund. Dock är jag faktiskt noga med att bädda min egen säng då jag tycker det känns fräschare att krypa ner i tillrättade lakan. Ni vet ju min fäbless för manglat 😉

Dessa satinlakan från Odd Molly som du kan beställa här vill jag faktiskt jättegärna bädda min säng med i en snar framtid. Älskar mönstret.

Nä hörrni, nu ska tant byta till nattsärk och knyta sig. Eller åtminstone varva ner efter helgens trädgårdsröj framför nya zombierullen med Schwarzenegger.

Imorgon ska grus beställas.

God natt då.

You may also like

6 kommentarer

 1. Hej Marica! Hittade dig av en slump när du hade skrivit om utbrändhet tidigare. Jag känner igen mig i dig väldigt mycket. Var där för ungefär 3 år sedan. Hade även värk i kroppen som kom och gick och den kombinationen var inte särskilt glamorös. Tack vare en f.d kollega fick jag sakta men säkert livet åter med näring och meditation. Är du vaken ikväll 20.30 och vill lyssna på vårt webinar så finns är du välkommen. Skriv till min mail i så fall!
  Kramar och var rädd om dig!

 2. Vi kan ta varandra i hand du och jag, är också så trött och värkbruten. Hoppas innerligt på att vi får mer värme nu, blåsten är så tröttsam som råder varje dag.

  Du har kanske lite för lågt HB det kan man va så trött av. Men du har ju inte varit riktigt på topp innan i år, och det tar lite tid att hämta sig.

  Kram/MH

  1. Ja, då vet du vad jag menar…
   den här kalla våren har varit döden för mig och för dig med kan jag tänka.
   Måste få bukt med detta nu!

   Stor kram M

 3. Ett tips om du inte testat. Jag var ständigt trött innan men sen jag började
  Äta d-vitamin är jag mycket piggare. Det är hemskt att vara så trött.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.