Fredagshetta

Glad Fredag på Er!

Här steker solen ännu en dag på vårt avlånga Svea och det är nästan obarmhärtigt varmt…fast nåde mig om jag skulle beklaga mig över mina två bästa kompisar, sol & värme. Vill ju hänga med de i evigheters evighet!

Gissa om luften står stilla i butiken. Med stora butiksfönster mot söder är det nästan en plåga att vara inomhus. Hade det varit socialt accepterat att gå i bikini på jobbet hade jag gjort det idag, sanna mina ord.

Vill påminna om den stora REAN jag har i butiken. Det mesta är sänkt mellan 20- 50 %! Bra va?!

Här hittar du till webshopen!

Ikväll ska vi på Beachpartaj så jag tänkte stänga tidigare för att hinna hänga lite med el sol och bättra på brännan en aning. Rapport kommer.

Ha en förträfflig Fredag så länge!

You may also like

2 kommentarer

  1. Håller med dig, vilken skön sommar vi har, idag ser det dock ut att bli en lite svalare sådan.

    Fint foto, så stämningsfult med rosen i ett annat inlägg, ett foto säger mer än tusen ord sägs det, och det stämmer.

    Måste ha varit fint på havet för dig som surfar på vågorna, i går i Kyl var det rejäla sådana, en hel del som passade på att lita på sig själv och surfa, hua jag var nästan rädd från stranden.

    Fortsatt njutbar sommar till dig från Österlen/MH

Lämna ett svar