Midsommarmiddag

Hej soliga Tisdag!

Överväger å det allvarligaste att stänga butiken och åka till la playa istället. Tror inte det kommer dyka upp en käft här idag! Sätter upp en lapp på dörren:

Stängt pga ”dåligt” väder! 🙂

20140520-125848.jpg

Igår blev det försmak av midsommarmaten med ugnsstekt nypotatis, så löjligt gott, sill med alla tillbehör och en härlig räkpaj. M U M S !!!

20140520-125920.jpg

Köksbordet fick en ny härligt somrig bukett som jag fyndade på Willys i Ystad för 29.90.- Makalöst billigt! Kanhända är det bra pris på blommor nu inför Mors Dag på Söndag.

Min far, som var en ytterst traditionell man som firade i princip alla högtider som fanns, brukade gå upp extra tidigt på ”Mors Dag’s morgon” för att plocka en stor bukett med liljekonvaljer till min mamma. Har sällan hört om någon annan karl som skulle få för sig en sådan romantisk handling. Ofta blev det en extra fin frukost den morgonen som han även ombesörjde. Gulligt tycker jag…

20140520-125942.jpg

Frukost hemma hos SIlverhamnarna har blivit lite sämre i veckorna som oftast består av en kopp kaffe för mig och ”scrambled eggs” för lillan, som förvisso älskar det. Dock smakar ju allt bra när man kan inta det ute i trädgården.

Nähä mina vänner, nu ska jag se om färgen släpper från det lilla klaffbordet jag köpte förra veckan. Kanske blir det inlägg till senare för en liten bildrapport som jag , eh lovade…

Ha en underbart fin Tisdag!

You may also like

Lämna ett svar