T Ä V L I N G

Go’kväll!
Ska vi tävla?

20140307-191623.jpg
Nu kan du vinna en hemlig gåva från Silverhome om du svarar på följande fråga:
Äh, jag kommer inte på nåt så säg mig bara varför du vill vinna ?

Vinnaren väljer jag på Söndag!
Ha en förträfflig kväll. Nu ska jag fira att inredningsjobbet är klart!
Tjo

You may also like

24 kommentarer

 1. Jag vill vinna för just nu går allt allt emot oss.
  Orkar inte berätta men blir bara så grymt ledsen över vissa människor och hur saker blir.
  Kram!

 2. Åhh, jag skulle vilja vinna något till min son som snart flyttar in i sin första egna lägenhet. Hans stora problem är att allt han äger är en säng och som student finns det inte många kronor över. Tänk så glad och överraskad han skulle bli 🙂 Att du sen har superfina saker i din butik blir liksom ett extra plus.

 3. Åh, jag bara vill ❤️ Behöver piggas upp lite… Hormonstinna tonårsbarn, trotsiga förskolebarn…. En vinst hade lättat humöret

 4. äh……….inte av någon speciell anledning alls:), superfina grejar på Silverhome och jag skulle bli såååå glad!!!!!!

 5. Hej! Jag vill gärna vinna, dels för att du har så vackra saker i din butik samt för att jag behöver uppmuntran. Jag hoppas på tur!

 6. Efter 5 års letande har vi precis köpt vårt drömhus! Till påsk flyttar vi in och det hade varit riktigt roligt men en överraskning till nya hemmet i samband med detta!

 7. Självklart vill jag vara med o tävla om en hemlig vinst från Silverhome!! Det finns ju så mycket fint :))
  Ha en härlig lördag! Kram

 8. Jag vill vinna något fint som passar till mitt fina gröna skåp som jag köpte av dig i höstas…..
  PS. Jag har fått jättemycket beröm för det.

  /Paula

 9. Hej!Jag har en kompis som ofta vinner tävlingar som hon skickar in, hon berättar var o varannan vecka att hon vunnit något..Så nu har jag bestämt mig för att också delta i tävlingar jag ser o hoppas på att jag också får lite överraskningar på posten o inte bara räkningar

 10. Jag skulle så gärna vilja vinna någonting någongång….jag har inte varit sjuk eller mått dåligt på jättelänge så där kan jag inte kvala in mig 😉 Men jag har städat hela huset och skulle behöva ha något nytt och fint att titta på 🙂 Kram och tack för en härlig och inspirerande blogg.

 11. Kul med tävling!!
  Jag vill vinna för att jag älskar inredning, för att det finns så många saker i din butik som jag tycker är underbara & det mesta, om inte allt, du har passar superbra in i mitt hem. Om jag vinner, tar jag en bild på vinsten i mitt hem och delar på Facebook & Instagram tillsammans med #silverhome 🙂
  Hoppas, hoppas, hoppas

 12. Alltid roligt med tävling, slutar aldrig hoppas på att en dag är det min tur att bli den lyckliga som drar vinstlotten! Önskar verkligen att få vinna, en fin födelsedagspresent skulle det bli, fyller nämligen år nästa vecka! Har dessutom varit sjuk en längre tid, men känns som det sakta, sakta kommer att vända nu och jag kan se fram emot den stundande våren och sommaren med tillförsikt.

 13. Jag vill vinna eftersom att du gör är så fint och passar in i mitt hem. Du är inspirationskälla! Trevlig helg!!

 14. Jag tycker faktiskt jag är värd att få en hemligheten vinst just därför att jag just nu boostar ditt säkert redan goda självförtroende:))), du är min stora förebild o allt du gör vill jag ha. Tyvärr är min kassa inte den största så typ aldrig råd att unna mig något. Pysslar o donar det mesta med det jag har. Men lite lyx från din underbara butik, gjort av dig, det vore lyx för mig 🙂

 15. Åh, jag vill gärna vinna! Jag tycker du har då otroligt mycket fint så vad än priset är så är det fantastiskt – det är jag säker på!
  / Hanns

 16. Jag vill vinna, får jag vara med?! 😉
  Du har ju så sjuuukt mycket snyggt i din butik så jag hade blivit så hääääääär glad om jag vann, hihi.. Trevlig helg på dig sötnos!

 17. Med sjukdomar och andra tråkigheter i familjen skulle en liten vinst pigga upp!!

  Blir det ”konstrunda” i Skåneland under påskhelgen??

  Kram från Småland

 18. Men åhh, vad kul med tävling.
  Har legat sjuk i veckan så det vore kul med en överraskning

 19. Hej!!

  Vi ska på brunchen på ysb till påsk igen och då har jag en anledning att komma in till dig igen! Det är med min syster som vanligt och denna gången ska även ett annat syskonpar med!

  Håller tummarna!

  Kram
  Sofia

 20. Klart jag vill vinna! Vinner jag lovar jag att varje dag säga något positivt till varje människa jag pratar med under dagen (allt från barnen på mitt jobb till kassörskan på bymacken), allt för att sprida vidare min glädje 🙂

 21. Helt ärligt så vill jag vinna för att jag har haft en riktigt kass vecka!! Och självklart avslutas den likadant… Att få vinna nen tävling skulle nog pigga upp mig lite och göra mig lite gladare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.