Fejkrosor & fest

God dag, god dag!

Första jobbedagen på en vecka vilket känns rätt skevt då jag typ alltid jobbar…hade smått ångest inatt för ”allt” som ska göras, möbler som ska målas, inredningsuppdrag som ska planeras- you name it! Kunde med andra ord inte sova vilket tyvärr händer rätt ofta då jag ligger och grubblar på smått som stort. Mest petitesser såklart…

Ni är ju medvetna om min rosfäbless och köper ofta hem buketter vilket här i Suecia blir rätt dyrt då vi inte är så bortskämda med lång blomster/odlingssäsong. Många fina snittrosor från flådiga blomsteraffären är inte heller någon garanti att de står längre än ICA’s buntrosor, har jag fel?

Då tycker jag fejkrosor är ett bra alternativ! Dessa hade en vacker grön/rosa kulör och ser rätt äkta ut…på håll i alla fall 😉 Dagens konstgjorda blommor är långt ifrån mormors stela plastpelargoner som du lätt skulle kunna använda som mordvapen…

För att ge buketten ett mer äkta utseende kan man blanda några fejkstjälkar med t ex färsk brudslöja, ormbunke eller murgröna!

Nu tänkte jag strax stänga butiken och svänga hem och vila innan vi ska på fest.

Fortsätt gärna TÄVLA!

Vi ses sen, amigas.

You may also like

2 kommentarer

Lämna ett svar