Söndag i bilder

Hej hej söndagkväll!

Precis förtärt en vidunderligt god vegetarisk lasagne och strax väntar en delikat fruktsallad med mangosorbet…tro det eller ej men jag är inte så kass på matlagning som jag velat påskina 😉Dagen inledde jag med att baka Cranks bröd till Söndagsfrullen. Hade precis gräddat första plåten, kokat ägg och fixat kaffe innan strömmen gick… fick i mig en slatt kaffe och en macka innan det bar iväg mot Höllviken och Sebbes ”Biggest Winner” möte.Under tiden gick jag en sväng på Ilva för en inspirations/kontemplationsstund!

Den där spegeln har mitt namn inristat bara så ni vet!

Skulle i princip kunna ta hem allt som finns på Ilva- så sjukligt snygg inredning. Aningen anstängande priser för min plånbok dock… köpte i alla fall tre söta glaskaraffer i olika storlek som jag ska visa imorgon då de hade 20 % på accesoarer. Bra minsann!

Nu ska jag hur som helst äta dessert och välja en vinnare av scarfen & hängsmycket från JOY. Det var många bra boktips må jag säga. Svårt val men jag hör av mig i kväll.

Må väl tills dess!

You may also like

Lämna ett svar