Till Salu

Hej…

Det händer mycket nu igen. Stora förändringar på gång. En av de är att jag säljer kolonin nu för att flytta ifrån Ystad.

Jag vet, det är sorgligt och jag har verkligen slitit så med detta ställe för att inte tala om hur jag kämpat överhuvudtaget i vardagen för att få ihop livet efter all turbulens genom åren. Tyvärr är det inget som förstås, uppskattas eller backas upp här så jag måste helt enkelt ta mitt pick och pack och flytta.

Det kommer nya projekt och jag kommer hitta glädjen igen men just nu finns det ingen återvändo.

Ni måste undra vad i hela friden det är som pågår i mitt liv och varför det aldrig blir riktigt lugnt omkring mig, tro mig det frågar jag mig också. Men en sak är säker och det är att ju mer ärlig du är desto mer skit får du för den här världen är full av illvilliga falskspelare som inte klarar av när de konfronteras med sanningen.

Låter jag bitter? Nja, det har varit lite väl mycket det sista decenniet och jag var enfaldig nog att tro att saker och ting förändras med tiden, bara du själv visar att du är seriös och ärlig. Så ursäkta om jag låter grinig.

Hur som helst, jag kommer uppdatera er om vad som händer och var jag tar vägen. Finns mycket jag velat berätta men inte kunnat.

Nu ska jag njuta av den sista semesterdagen på kolonin innan den blir såld.

Kram så länge. ♥️

You may also like

20 kommentarer

 1. Bästa Marica, kolonin och det du gjort och njutit av är ett liv så brukar jag säga om vårt eget, man lever olika liv i livet. Jag har haft den känslan en tid att jag tror du flyttar till storstan och varför inte, gå upp och pröva dina vingar.
  Ibland blir det inte som man tänkt och ibland känns det som ödet styr i mångt och mycket, tänker alltid så, kan det bli sämre, ja men då får man ändra riktning en gång till.
  Stort lycka till med livet och flytten,kommer bli bra ska du se. Kram din vän/MH

  1. Tack MH, känns ibland som du känner mig bättre än mig själv. Kommer aldrig glömma den dagen då du klev in i min lilla butik med en bukett rosor-till mig.
   Du fick din vinst, en tavla jag målat…

   Känns som evigheter sen.
   Våra vägar kommer korsas igen ♥️
   Kram min trogna vän,

   1. Märkligt du skriver det för jag tänkte exakt samma tanke idag, tavlan gillade min dotter lika mycket som jag så hon har den på sin vägg, slår en kik på den ofta och min tankar flyger raskt till den dan i din underbara butik, sällan känt en sådan fin aura som just där. Du är en sann konstnär och det har jag ofta skrivit, kanske en dag så tar du upp det igen och har en utställning, garanterar du får sålt många. Du har ett sådant unikt sätt som inte många besitter det där mjuka sköna varma som jag gillar. Åh vad jag önskar du får det bra utan en massa tyngder du är så värd stillhet, frihet och ro.
    Stor Kram /MH. Tack för dina varma och fina ord till mig.

 2. Skulle så gärna vilja prata med dig även fast jag inte känner dig. Vet ju inte nånting om vad du gått igenom men ändå när jag läser dina inlägg (genom alla år även sedan femme) så käns så mycket så likt mitt eget. Min son är 15 idag men de sista 10 åren har mer eller mindre varit ett fängelse.
  Önskar dig hur som helt lycka till med flytt, skulle önska att jag kunde göra detsamma.
  /Ina

 3. Hej
  När jag läser dina inlägg, känner jag såväl igen mig.. Jag har flyttat, kämpat, försökt göra alla nöjda ( utan att lyckads), haft dåliga relationer som tagit energi och ändå försökte jag ändra mig, för att det måste ju vara jag som det är fel på, har kändes som om jag aldrig hittat hem och alla bara ” Nu måste du lugna dig” – trodde det var jag som var fel på den.. – INTILL den dagen jag blev sjuk och på det sätt genomgick en period med mycket eftertänksomhet.

  VAD nu om det var så att det inte var JAG som var fel på den.. Vad nu om JAG inte är gjort för det liv som alla andra lever.

  Vad nu om jag vågade att inse, att det liv som jag önskar leva ( mycket flytt, mycket bollar i luften, roliga men korta jobbanställningar, drömmar som infrias och sen bytas ut med nya drömmar) – vad nu om det bara var att inse, att jag inte alls var FEL på den – mitt liv är bara annorlunda än normen – och att det är MIN väg och min lycka. Den dagen jag inså det, och vågade i små steg att gå min väg – den dagen kände jag mig lycklig för första gången på många år.

  Marcia – Du är en vacker kvinna, en fin själ, och du förtjänar all lycka som finns – och jag är säker på att flytten som kommer blir rätt och bra för er – Känns det rätt, så är det rätt… oavsett vad andra tycker och tänker.

  Vi är inte alla gjort för det livet som normen lever – och det gör inte att vi är fel. Det koster på resan och båda släkt och vänner kan försvinna, men lyckan i hjärtat är viktigare.

  Önskar dig all det bästa – och är säker på att själen hittar hem..

  Förlåt för allt mitt babbel – men jag känner mig så väl igen i dig och vill bara du skall veta att du inte är ensam..

  1. Tack från djupet av mitt sargade hjärta för dessa ord.
   Ska ta till mig de och försöka tänka så i fortsättningen för du har rätt. Det är nog kärnan i problematiken att jag inte passar ”normen” och det skrämmer och har alltid skrämt omgivningen som med näbbar och klor försökt tysta, förminska och förlöjliga en…

   Stor kram från en medsyster ♥️

 4. Men vad tråkigt! Samtidigt hade du ju inte tagit beslutet om det inte varit nödvändigt. Du har gjort ett fantastiskt arbete med kolonin så den som får den i sin ägo är bara att gratulera. Var rädd om dig och lycka till med försäljningen.

Lämna ett svar