Sommarvinkeln

Hej där på er…

Jag har inte orkat skriva nåt på länge då jag går igenom en jobbig period igen.

Igen tänker ni säkert. Ja igen.

De sista fyra åren har varit en berg och dalbana med många emotionella smällar men jag har tagit mig igenom de och rest mig igen. Denna gången är det lite annorlunda.

Vi får se hur det landar.

Lite kollouppdatering då ifrån samma vinkel as usual.

Allt växer där nere så det knakar. Blomningen är alltså i full gång. Det enda bekymret är att ogräset växer minst lika mycket.

Tyvärr har detta ställe blivit ett stressmoment för mig då jag känner att jag inte hinner med den. Njutningen i finner sig liksom aldrig. Förvisso har jag tappat den förmågan överhuvudtaget då jag aldrig kan slappna av.

Ska försöka göra det nu när jag har lite semester.

Idag blir det nog en dag under solen på playan.

Hur har ni det?

♥️

You may also like

17 kommentarer

 1. Hej finaste du :). Hoppas idag är en bra dag :). (jag har varit lite dålig på att skriva känner jag men jag tittar ju alltid in och följer ju dig på Insta oxå) Ledsen att du mår dåligt och ledsamt att du måste sälja din fina fina kolonilott. Men tror att du kommer hitta andra projekt i framtiden som kommer bli lika fina om inte ännu finare. Hoppas någon köper den som kommer älska den lika mycket som du gör.
  (Jag ska åka ner till mina vänner i skurup,Ystad/Trelleborg trakten igen på torsdag och vara nere och njuta i skåne i nästan en hel vecka så det ska bli så mysigt. Var i Ystad ligger din fina kolonilott? …om jag skulle få tid och möjlighet att övertala mina vänner att titta förbi och spana in den. Skulle va så underbart att få se den live :). …dock så är det späckat schema så tid kanske inte finns att ”smyga förbi”. Oavsett så ser jag så himla mycket fram emot att få åka ner och njuta lite i några dagar och umgås med mina vänner som bla har en prästgård som är magisk och så avkopplande. Har tre vänner att träffa och bo hos :). Vänner från min Amerika tid som är min ”familj”. ). Något som är bokat är i alla fall ett besök på Åbergs trädgård :). Ska bli kul att få se det live :).
  Åh jag hoppas hoppas att du får lite lugn i ditt sinne och att livet blir lättare för dig snart. Att du får känna harmoni och mera glädje och mindra jobbigheter. Hoppas även att du emellanåt orkar skriva här. Tycker ju så mkt om dina inlägg som gett mig så mkt glädje. STOR kram och ha en fin fortsatt kväll
  kram kram
  Maria

   1. Åh denna vackra pärla till salu, vem ska bli den lyckliga till detta under tro. Blev det för mycket fina Marica. Jag har saknat dina inlägg verkligen men förstår du har mycket på dina axlar. Jag loggar aldrig in på instagram sidor, så försvinner detta och du har instagram så vet du det. Hoppas verkligen du kan njuta i alla fall av sommaren även om den är lynnig. Önskar lycka till med försäljningen och livet.
    Stor Kram din vän på Österlen/MH

   2. Det gör du helt rätt i. Andas…andas..andas…ladda energi. Det finns andra saker bakom hörnet som vi har nämnt tidigare. Hoppas du kan se det ljusa i det. :). Försök tänka positivt..vänd de tunga negativa tankarna till motsattsen så fort dom kommer. Själv fick jag ett leende på läpparna i dag när brevbäraren körde förbi och sjöng mer än bra ;). ….och jag ler fortfarande. Härligt när man bjuder på sig själv…utan att veta om det. Försök se det positiva i det lilla. Allt kommer bli bra och framför allt så löser sig allt på ett sätt eller annat. Chansen är nog inte så stor men om jag skulle springa på dig nu när jag är nere i skåneland så ska du få en stor kram :). Annars får du hålla till godo med dessa cyberkramar och hoppas att de ska ge lite positivitet i dit liv. Ha en fin dag :).
    Kram kram
    Maria

 2. Åh fina Marica. Så tråkigt att läsa att du har det jobbigt. Du verkar vara en sådan genuint snäll och omtänksam människa och de som har dig som vän irl måste vara väldigt rika. Tack för att du delar med dig lite av glimtar från ditt liv till mig som ”bara” känner dig genom cybervärlden. Hoppas verkligen att det ordnar upp sig för dig och att du en dag kan känna njutning och tanka energi på din ljuvliga kolonilott. Skickar de varmaste kramarna till dig genom cybervärlden. Kram Sara ??

 3. Fina Marica, jag önskar så att du ska få lugn o ro i ditt liv!
  Ta hand om dig o dina barn o försök att njuta i ditt paradis, strunta i ogräs o dammråttor…lättare sagt än gjort jag vet! ?
  Skickar massor med kramar o styrketankar till dig från ett just nu soligt Påskallavik ❤❤❤

 4. Du har så himla fint!! Hoppas att du snart får känna lugn och ro. Ha det skönt på stranden , här i Stockholm är det kallt,blåsigt och stor risk för regn.

 5. Fina, fina Marica det gör mig ont i hjärtat att du inte är pigg. Vi som längtade så till den fina sommar. Dock har sommaren en hel del krav, men de måste du försöka lägga undan. Du har ju så fint i ditt paradis på jorden, allt måste inte va så där perfekt, man måsta också njuta och samla krafter för en komamnde höst, nej den ligger inte bakom hörnet den ligger långt borta. Det är då inte så lätt det där med en splittrad familj, och att du sällan eller aldrig har någon avlastning som väl är så börjar dina barn bli stora men oavsett så behöver alla omtanke, kärlek och mycket mer.
  Som vi säger var dag har nog av sina bekymmer, tänk inte för mycket på morrondan utan njut av denna dan.
  Må väl och Stor Kram/MH

Lämna ett svar