När vädret sätter käppar i hjulet…

Hallå Lördag!

Egentligen borde rubriken lyda ”När vädret sätter P för växthuset” då jag inbillade mig framtill igår att jag skulle ägna mig åt det sista finliret på mitt lilla glashus men se det får jag snällt vänta med…igen.

Så frustrerande att åter tvingas förhala hela projektet p g a väder och framför allt vind.img_6319.jpgimg_6209.jpg

Före.

När den värsta frustrationen rusar i hjärtat så är det nyttigt för fröken att titta tillbaka på det som hänt under de fem månader jag lagt själ och hjärta på denna koloni.

img_6971.jpgimg_6958.jpgimg_6968.jpg

Efter.

img_7663.jpgSå här har det fortsatt…

Nästa vår ska jag praktisera mina anläggningskunskaper på denna lilla pärla som efter diverse rensning kommer bli den oas som jag föreställt mig. Om inte bättre…då byts förhoppningsvis flamencotakter i hjärttrakten mot en skön gungande vals. Dans blir det i alla fall för jag tänker fira med hejdundrande buller och bång när jag avslutar min utbildning i juni.

Eftersom det är riktigt pissväder idag ska jag göra en välbehövlig uppfräschning här hemma och nog kosta på mig lite nya växter.

Önskar er alla en redigt fin helg var ni än är.

bloggsignatur

You may also like

4 kommentarer

  1. Hej!
    Du har verkligen hunnit med mycket och gjort så fint i din koloni! Bra jobbat!
    Det dåliga vädret idag är kanske ett tecken… dvs att du ska vila dig och ta det lugnt!
    Ha en skön helg!
    Kram Kerstin – trogen följare

Lämna ett svar