Fin men trött fredag

Hej på er.

Jag har precis ätit upp halva kylskåpet och hinkar i mig rosé, lite halvdöd i soffan.

Ja, jag vet. Börjar bli tröttsamt det här med tjatiga rapporter om hur slut jag är. Men det är tyvärr min vardag 24-7. Trött trött trött. Eftersom jag inte får någon adekvat hjälp från läkare heller så finns det inte mycket att göra än att kasta i sig kaffe, socker, piller och annat som egentligen inte är så himla nyttigt.

Men som sagt, jag har egentligen klarat av den värsta pärsen…och jag lever otroligt nog.

Jag ska verkligen anstränga mig för att bunkra upp de sinande förråden av zink, magnesium, D-vitamin och cashewnötter som jag blev tipsad om. Vet att jag under en tid var mkt piggare då jag skötte min kost och hälsa minutiöst. Kanske det som är felet. Att jag inte haft tid att prioritera min hälsa som innan…

Nåväl, nu är det äntligen fredag och jag ska NJUTA av mina två lediga dagar.

Vad hittar ni på?

Kramar ❤️❤️❤️

You may also like

2 kommentarer

  1. Denna mörka tiden vem är egentligen pigg? vi får ju för lite ljus, men det vänder snart igen. Tills dess får vi leva och njuta av vad livet ger oss och hoppas att den som ger oss det är lite snäll. Jag hade gärna sett att vi varit i mars månad, jag är ju så frusen av mig, lager på lager är min melodi.
    Hur är det med din sköldkörtel numera? är den uppkollad, strul med den kan göra oss underliga.
    Sitter med min tå i ett litet paket dock inte med röda band, jag tappade ju en sten på den för snart tre evckor sen, den har blivit så röd som Rudolfs mule, nu ska den bli bra igen hoppas jag i alla fall. Tills dess så njuter jag av helgen, tända ljus och lite nykokt äppelmarmelad.
    Kramis och jag ger dig lite piggelinpulver via etern./MH

Lämna ett svar