Framtidsvision

Hej på er alla människor därute i vårt mörka land!

Ja, visst känns det som att vi alla går lite på knäna nu? Trötta, glåmiga, frusna och slitna efter ett kallt & blåsigt 2017. Nu vill vi ha värme, ljus och mys ända fram till de där första snödropparna tittar fram i var rabatt.

Jag saknar mitt resande som jag ägnade en ansenlig tid åt förr i tiden. När jag tittar tillbaka på foton från Brasilien, Sri Lanka, Mexiko,Australien och många andra ställen så har jag ibland svårt att greppa att det är jag som varit på alla de där ställena. Träffat allt det där folket och skapat alla de där minnena…känner inte igen den flickan. Men jag kan inte låta bli att avundas henne…hon var den jag vill bli igen.

Fri. Sprudlande. Inspirerande.

Hur ser din målbild ut?

God Torsdag på er allihop. Vi ses snart igen.

Kram från mig ♥️

You may also like

2 kommentarer

  1. Man kan inte vrida tiden tillbaka, den som har varit kommer ej åter, men man kan uppleva saker som det var innan kanske. Någonting kom emellan det var barn och det var livet. Nu lever du ett annat liv, kanske inte kantad med guldkant men i alla fall det är ett liv. Tänker ofta det är många som skulle vilja ha det som vi, men alla fick inte chansen. Vi kan va less på olika saker, vi är trötta, vi är sjuka vi är si och så. Jag brukar säga jag levt olika liv i olika tider. Bärjade jobba tidigt i butik blev avdelningcchef för frukt grönt och blommor, träffade mannen i mitt liv vi köpte oss två ICA butiker och blev därmed Sveriges yngsta handlare. Vi gifte oss väldigt unga, tji fick alla som kraxade det håller inte, fyrtio år till nästa år, grattis till oss. Och sen har vi haft en stor gård med massor av djur, och nu ett mindre hus långt ute på slätten. Min vision och önskan är att den sjukdom som jag drabbades av för tjugo år sen ska hålla sig i chack och en önskan om att det kommer en superb medicin som helt plötsligt gör mig frisk, men jag har inte så goda förhoppningar på den fronten, utan jag gläds av dagen och önskar en lika fin morrondag. Hoppas du och många andra hittar balansen mellan det som är bra och det som är bättre.
    Kram/MH

    1. Dina kloka reflektioner gör mig alltid lika medveten om det som är viktigt…
      Grattis till din kärlek som hållit alla dessa år. Något jag alltid önskat mig. Stor kram ♥️

Lämna ett svar