Till alla superkvinnor

Toktråkiga tisdag är snart äntligen över!

Tack och lov.

Idag kände jag att de där ”superkrafterna” vi mammor ofta besitter tröt och skulle sannerligen behövt lite extra boost. Och så gick jag in och läste era fina peppande kommentarer. Då blir man glad i hela sej.

Tack från hjärtat. Är för tillfället ruggigt trött som nog de allra flesta är så här års. Efter den solfattiga sommaren är det inte alls märkligt att vi känner oss nere och av banan. Men vet ni, om en månad (lite drygt) vänder det. Då blir äntligen dagarna längre igen. Härligt va.

Nu kör vi mot helgen okej. Imorgon onsdag. Yay.

❤️❤️❤️

You may also like

2 kommentarer

  1. Ja du vet, det funkar ju så här; när vi kvinnor/mammor/företagare/tandläkare allt vad vi nu är, blir trötta på allt och alla så bryter vi ihop, ibland mer och ibland mindre. Och efter det så plockar vi ihop alla bitarna och reser oss upp och så fortsätter vi igen. Om inte det är superpower så vet inte jag…

Lämna ett svar