Plattan i botten

Hej hej!

Då var det Måndag.

Jag är jättedeppig. Så alla tips som kan stävja denna trista känsla mottages väldigt tacksamt.IMG_3311Min nya sommarfavorit- Dahlia!

Längtar efter värme, sol och kärlek.

Jag ska ta mig upp på banan igen. Det gör jag alltid.

Önskar alla en bra start på veckan. Nu kör vi med plattan i botten mot helgen.

bloggsignatur

You may also like

11 kommentarer

 1. Hej kära Marika!
  Det är första gången jag skriver till dig, mes läst din blogg i fleraår?
  Tycker du är helt underbar, varm och genuin fin människa❤️
  Du skriver precis som det är, det uppskattar jag, skulle aldrig läsa en blogg
  där allt är rosen rött, som livet verkligen inte är!!!Livet kan verkligen vara allt annat än rosen rött, utan totalt kaos! Jag har full förståelse för dig och jag har varit där ett tag:/ så du är verkligen inte ensam att känna som du gör!!! Detta år har för mig också varit en bergodalbana:/ Men tack vare mina fina vänner som har funnits för mig så orkar man fortsäta att kämpa! Så ville bara säga att du är inte ensam!!! Tillsamans är vi starka??? Man orkar mer än man tror??? Jag vet?
  Massor med styrke kramar till dig❤️?❤️? Ewa

  1. Ewa, vad fint att du skriver. Blir varm i hela mig och såna här kommentarer kan verkligen lyfta hela min dag.
   Ja livet är sannerligen inte rosenskimrande men stundtals får man njuta av knoppar som slår ut mitt bland alla törnen. Du var en sån knopp idag ❤️
   Kram

 2. Livet är som en berg och dalbana det går upp och ner, hit och dit. Det är livet Marica, just denna tiden på året så är vi som mest låga, lätt för att gråta och inte se nåt framåt för det är mycket mörkt ute. Trots att gårdagen bjöd på en fantastisk dag, så hinner vi inte samla den energi som går förlorad när man som du haft virus på virus. Finns säkert många goda råd och prova och känna sig pigg av. Tror du skulle behöva en hel dag från morron till kväll där du inte har nåt ansvar för barn o annat, där du i lugn och ro kan njuta va det som gör dig allra bäst i sinnet.
  Tror du har för låg halt av de positiva serotoninet i hjärnan, har mest negativt.
  Jag lyssnar mer än gärna och blundar på avslappningsmusik, börjar uppeifrån i huvudet och tänker på varje liten muskel. I fredags hade jag så otroligt ont i kroppen, hade en bokad till på Örums nygård, lugnt behagligt var där och satt i bubbelpoolen, jag gick där ifrån så lättad och varm i hela mig. Man får försöka hitta en balans mellan det onda och det goda, lätt nä det är det inte.

  Kram och hoppas du ska känna dig piggare idag/MH

 3. Har du börjat äta Cashewnötter? Tror jag skrev det till dig förrut…dom ska tydligen vara naturlig antideppresiva. Googla dem ;). Jag har gjort det i stort sett varje dag..en näve om dagen de sista 1,5 året. Vet inte om det är dom…men jag tror faktiskt det..för jag är inte alls lika depprimerad längre. Jag tror på det :). (Självklart hjälper det inte alltid..men känner att jag inte får lika djupa svackor längre. Suger med depp och känslan av att ”man dras ner” och inte kan göra nåt och man lixom får vänta ut det. Fick du någon promenad ute idag? Det kan ju hjälpa lite. Försök tänka positivt..vänd deppiga och negativa tankar och tänk tvärt om. Ta en liten lur om du kan. Kör mindfullness övningar. Sätt på en bra film som gör en glad …jag älskar tex ”Under the Tuscan Sun” den blir jag glad av. :). Hoppas det känns lite bättre nu ikväll. Skickar dig massa energi, glädje och kramar 🙂 🙂 🙂 🙂 …och massa smileysar 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

Lämna ett svar