Helgsummering och pluggpaus

Hej hej!

Tog en socmediepaus igen igår. Har börjat göra det lite då och då och mår prima av att stänga mobilen och inte uppdatera mig hela tiden.

När jag tänker efter så har jag varit beroende av uppkopplingen innan och det är inte sunt någonstans.

Igår hängde jag hur som helst med en bunt härliga kvinnor i alla åldrar, kulturer och ursprung. En härlig brokig samling människor som trots olika härstamning har så mycket gemensamt. Ett genuint systerskap som bildar en solid grund för livslång vänskap.

IMG_3360

Från det ena till det andra. Jag vill ha ett växthus!

Önskar mig ett så innerligt att jag börjat spåna på ombyggnadsideér för att kunna förverkliga drömmen.

Det ovan är ifrån Åbergs Trädgård som är ett hopplock av gamla växthusdelar. En dröm om du frågar mig.

IMG_3361

När vi ändå är inne på Åbergsspåret så ser min sommarplantering ut så här nu när den vuxit till sig. Det gröna rummet för kontemplering blev ännu bättre än vad jag hade hoppats.

Skulle vilja åstadkomma något liknande på kolonin.

Veckan som kommer är pluggfri då vi pausar mellan FUB och den ”riktiga” utbildningen på Hvilan.

Ska hinna med massor denna vecka så det är ett välkommet ”lov”.

Nu ska vi strax kolla på en film och avrunda helgen med rabarberpaj på egen skörd.

Har lite kroppsångest igen. Måste styra upp mina matvanor efter denna horribla sommar utan sol & värme…det enda roliga jag har haft är mat,vin och på tok för mycket snacks.

Nej nu får det räcka. Imorgon är det nya tag.

Fin söndag på er.

bloggsignatur

You may also like

4 kommentarer

  1. Återvinning på hög nivå, precis som det ska va. Så försök du få tag på rivningsmaterial någonstan och bygg ett, det kommer du klara galant, ett vårprojekt att se fram emot. Men Marica vad tänker du på nu igen med din kropp, nu får jag ruska dig lite du behöver inte gå ner ett skvatt, du är ju så smal, att du sen vill må bra är en annan femma, men för allt i världen gå inte ner nåt lyssna på mig som ser dig med andra ögon än dina. Tror många skulle vilja äga din kropp!
    Må så gott och en fin vecka, jag ska ha fler cortisoninjektioner i händerna, hurra för mig, haha.
    Kram/MH

Lämna ett svar