Före/efter på kolonilotten

God afton!

Idag har jag varit ”ledig” och på denna ”lediga” dag har jag givetvis spenderat större delen av dagen på kolonin.

Finns fortfarande en hel del att göra där och ca 40 kvm som bara är en stor ogräsplätt. Där någonstans tänkte jag placera ett växthus så småningom. Blev precis varse om att jag missat ett sprillans nytt drivhus för endast 600.- på Blocket.

Surt. Men kanske inte meningen då jag egentligen vill ha ett i trä med klarglas som även kan fungera som extra uterum…

Så här såg det som sagt ut innan jag både målade in och utvändigt, satte om insynsskydden och målade de samt målade staketet. Nu är även trädgården under stor förvandling…

Här ska bli en slingrande kullerstensgång som möter på andra sidan syrenen och eventuellt bildar en liten stenlagd uteplats. Älskar att ha flera uteplatser efter solens läge och som bildar små rum i trädgården.


Man får inte glömma att det bara är lite drygt två månader sen jag tog över lotten, något jag får påminna mig själv om då och då. Det har trots allt hänt en hel del sen första strykningen och spadtaget togs.

Längtar redan till nästa år när mycket har vuxit ihop då jag är jobbigt otålig som ni vet.

Ikväll är luften underbart ljum och solen har stekt hela dagen på Skåne. Nästan så att man hade velat grilla nere i stugan. Får ta det en annan afton…

Hoppas ni har haft en skön måndag. 

Ses snart igen och tack för alla fina kommentarer.

❤️❤️❤️

You may also like

6 kommentarer

  1. Ditt andningshål, din tillflykt och din terapi, denna söta stuga. Där kommer du tillbringa många fina dagar, nu är ju sommaren nästan som bäst, varmt och vindstilla. Det är underbart med alla växter som finns och ger oss mycken glädje.
    Kram och ha en fin dag/MH

Lämna ett svar