Överfull

Orkar ni mera studiebesök? Eller ska vi köra en avstickare!

Jag är hur som helst helt slut efter en intensiv dag på Österlen med så mycket inspiration att det svämmar över. Vet nästan inte var jag ska göra med alla nya idéer jag fått.

Har hur mycket bildmaterial som helst men jag orkar inte visa allt nu. Är som sagt svajntrött.IMG_3165IMG_3168IMG_3167

Tänkte visa en videosnutt från när jag var i närkamp med sångaren i The Hives igår men det gick inte att ladda upp och det kanske var lika bra för jag fick en släng av tourettes när Howlin Pelle närmade sig publiken 🙂

Tur att tant inte är ute så mycket längre på såna här upptåg.

Aftonen var för övrigt ytterst lugn som jag spenderade med min vän Jemima över en ruggigt god Daiquiri.

Bilderna ovan är ifrån Åbergs trädgård där jag tog med mitt lilla klassgäng för studiebesök. Kommer berätta mer sen för jag blir bara mer och mer impad över detta ställe. Efter det var vi på En liten bit av Medelhavet, Apotekarens & Den engelska trädgården. Helt fantastiska ställen allihopa som jag ska visa bilder ifrån.

Men nu ska jag dö en stund på soffan.

Imorgon ska vi jobba på ett ställe som heter Vasaholm.

Tjo hej så länge.bloggsignatur

You may also like

Lämna ett svar