Hoppets ankare

Tjena mina vänner!

Här har veckan bokstavligen runnit iväg och imorgon är det redan Fredag. Tjohej. Jag har tjuvstartat helgmyset med överljuvligt häng hos min vän Jemima i hennes fantastiska lägenhet i Limhamn.

Vi har precis förtärt en sjukt god fish n’ chips på Bistro Stella och tagit igen en hel del kvalletid vi missat. Sånt man behöver så där mitt i vardagstristessen.

Har ju mått allt annat än bra sista åren av olika skäl och då jag separerade för ganska exakt två år sen blev mitt ankare i livet mina vänner. Hade tills för alldeles nyligen t om bestämt mig för att gadda mig igen med just ett ankare då den symboliserat hopp för mig…

Fast vid närmare eftertanke så har jag tröttnat på att se den bli uttjatad överallt nu så jag ska rita min egen ”symbol” istället…

Faktum är att jag fått några trevliga livbojar kastade till mig sista tiden och har några riktigt roliga grejer på G. Berättar snart…

Nu ska jag & Jemima mysa vidare och spåna på framtiden.

Kram

You may also like

4 kommentarer

  1. Så mysigt att ta igen tid med sina vänner. ? förstår att under de omständigheter du haft så visas det nog vilka som är ens riktiga vänner.? ha en mysig helg fina du. ? PS kan bara hålla med MH här ovan. Du kan verkligen skriva så vackert och innerligt berättande om livet och dess påhitt. ? kram Sara ?

  2. Mysigt ni hade det och så gemytligt hem, så där rofyllt.
    Är få som kan väva och beskriva livet som du Marica, det är de som gör en blogg, den har ett innehåll och en gemensam nämnare när du skriver.
    Fredag redan veckorna rusar visst är det skönt.
    Kram och ha en fin kommande helg/MH

Lämna ett svar