Vinglas tips

Nu vankas kalasernas högtid!

Vad är väl trevligare än att gå till ett festfint och omsorgsfullt dukat bord? Ännu angenämare blir det såklart om porslinet och glasen är vackra, för handen på hjärtat visst smakar vinet bättre ur ett snyggt glas?

I detta hem finns ingen anledning att fläska på med dyra designerglas som man måste vara överdrivet försiktig med. Därför funkar detta budgetalternativ från IKEA ypperligt till det blygsamma priset av 19 riksdaler styck. (Det är en synvilla och inget läppavtryck på glaset 😉 )

Glasen har en härlig tyngd och en form som påminner lite om Iitalas Essence och ger en lite exklusivare känsla än de vanliga sexpackglasen som känns som plast i jämförelse.

Bild lånad av Iittala.

 S K Å L !

You may also like

2 kommentarer

 1. Hej! Här är en till som inte sovit de senaste nätterna p g a månen!!
  Skönt att höra att man inte är ensam om det i alla fall!
  Har en undran dock, i förra inlägget Mångalen skrev du och påminde om att vinna ett presentkort på din fb,har gått in där på länken men jag kan inte hitta tävlingen. Är den avslutad eller är det jag som letar dåligt?

  1. Hej där, nej du letar inte dåligt den har bara försvunnit ur flödet.
   Gilla sidan och dela gärna så väljs en vinnare ut när vi når 500 likes. Förhoppningsvis innan jul 😉
   Hoppas du kan sova igen!
   Kram

Lämna ett svar