Grattis

Hej från mig!

Tävlingen har en vinnare. Det var många kräkhistorier och olycksaliga minnen som bringade både tårar och skratt. Att jag själv mitt i allt skulle bli dålig är ju lite ironiskt.

Av någon anledning har jag de senaste gångerna jag drabbats av kräksjukan blivit så dålig att jag svimmat på toaletten och lyckats fastna med huvudet någonstans! En gång, under tvättställskommoden och en annan, med toaringen runt halsen. Förstod inte först varför jag inte kunde lyfta huvudet… Ha ha och ha!

Hur som helst så säger jag grattis till Lena H!

Ett mail skickas strax till dig. Tack säger jag till alla som var med och delade minnen. Snart tävlar vi igen!

Ha det fint så länge. Kramar & mycket kärlek!

You may also like

2 kommentarer

  1. Men jösses vad du råkat ut för. kan inte låta bli att skratta lite mitt i allt elende. krya på dig nu.

    Kram jessica/kungsbacka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.