Lumbago

Hej Fredag! Hej Mars!

Jag är väl medveten om att tystnaden ifrån mig är irriterande och gör att många tappar intresset. Det är en process som varit igång några år då jag aldrig gillade bloggvärlden och klientelet som rör sig där. Dock älskar jag att skriva. Jämte många saker. Som att skapa. Måla. Resa. Dansa och lyssna på grym musik. Uppleva saker. Älska. Hata. Gråta. Skratta. Allt sånt som gör livet levande.

Men jag klarar inte av ytligt bull shit. Och det har mitt liv varit fyllt av tills för tre och ett halvt år sen. Dock har det varit en sjuhelsikes resa att hitta tillbaka till passionen som egentligen huserar i mitt tempel till kropp. För något eller någon dödade den passionen…

Hur som haver, tystnaden den sista veckan beror på sjukdom och ett rejält ryggskott jag drog på mig i veckan. Har aldrig haft så ont i hela mitt liv och kände basically att mitt liv passerade revy när jag låg i the cat Scan. Som tur var hade jag inget allvarligare än hederlig lumbago.

Gissa om jag blev glad i hela mig när blomsterbudet kom med grattis till nya jobbet och kryahälsningar i onsdags.

Det finns de som bryr sig med versaler och de som valt att svälja halvsanningar och rena lögner om mig av ren bekvämlighet och svensk ryggradslöshet. Det är i alla fall skönt att veta var man har folk.

Med det sagt vill jag bara önska alla fina läsare som troget följt mig sen FEMMEtiden en fin fredag och underbar helg.

Vår i luften nu ju.

Kram kram från mej♥️

You may also like

12 kommentarer

 1. Tittar in då och då och hoppas på en liten uppdatering☺. Tråkigt med din rygg, men håller tummarna för snabb bättring och lite fina inspirerande inlägg från din koloni.

 2. Krya på ryggen! Hoppas att det redan känns bättre. Du vet väl att man ska röra på sig va även om det gör extremt ont och känns som man skitit på sig 😉 när man går. För man behöver få igång blodflödet. Och stretcha sätesmusklerna är alltid bra och som man så ofta glömmer. (Haft ryggskott för många gånger så jag vet hur vidrigt det kan va…) Själv är jag inne på vecka 6 med förkylning och hosta…börjar dock bli bättre men dumma slem som åker upp och ner i luftvägarna blir man ju tokig på och för att inte tala om att det gör extremt ont i revbenen (antar att det är träningsverk och ”slitna” muskler från allt hostande.) Man blir glad när du skriver och visar din inredningstalang och alla underbara växter och du får skriva precis så mycket du orkar och kan det vet du.
  Hoppas du har en fin helg!
  Kram kram

 3. Går in här nästan varje dag och kikar och hoppas på inlägg, jag tycker så mycket om det du skriver. Men har full förståelse för om du inte orkar/vill/har tid/har lust/kan. Desto större bonus NÄR ett inlägg finns. Har tid att vänta. Ta hand om dig och de dina i första hand, gör det som får dig att må bra. Stor kram och hoppas du slipper smärtan snarast.

 4. Trevlig helg och hoppas att ryggen blir bra! Saknar dina inlägg, framförallt pyssel och målning av möbler-inlägg. Du fick mig att börja måla möbler med kalkfärg på Femmetiden.

 5. Men fy – ryggskott är inget att leka med,vet av egen erfarenhet. Hoppas det har släppt eller att du är bättre.
  Väntar tålmodigt på dina inlägg, det ska väl inte vara en press på att leverera dagligen!?
  Sköt om dig nu. Kram/Viveka

 6. Fina Marica jag har saknat dina trevliga rader, men jag vet ju hur livet är och kan vara. Stackars dig vet precis hur det känns två gånger om året så råkar jag ut för ryggskott, men min kropp är ju lite skör av den där reuman som du vet.
  Nytt jobb va roligt, och så härligt med blommor.
  Visst blir man glad av vårsolen, men man vågar knappt tro det är sant, så skönt och ha sluppit vintern. De här människorna som är elaka och trista du dom finns överallt, råkade ut för det på ett apotek i tisdags, helt utan anledning var hon så otrevlig, jag som var så pigg när jag gick in där, suck. Men å andra sidan finns det så många så jag behöver inte dom.
  Krya på dig och en fin helg i alla fall. Kram/MH

  1. Ja det verkar som Skåne slipper vinter i år…härligt men lite oroväckande på samma gång.

   Dumma människor finns det gott om ja. Tur en har humor och kan skratta åt de..
   Stor kram ♥️

Lämna ett svar