Rygglägesrapport

Hej hej.

Då var det onsdag i en ny vecka och ny månad. Tjohej vad tiden går. Redan en vecka sen jag fick ryggskottet. Tack för alla kryahälsningar och tips på att bota och mota nya ryggskott.

Jag är böttre men känner att något är knas på vänstra sidan och har försökt stretcha lite försiktigt, yoga som jag alltid gjorde förr och legat på spikmattan varje kväll. Har hjälpt vill jag inbilla mig.Är mäkta nöjd med myrtenträdet jag hållit liv i mer än två år. Har precis tuktat och beskurit det för ett tag sen och vips fick den en mängd nya skott och blad. Kommer bli ännu tätare när alla blad slagit ut.

För övrigt är det nu dags att omplantera mina basilikor och tomatplantor som jag sådde för några veckor sen. Minns ni?

Så imponerad över tomatfröna som grodde av en helt vanlig köpetomat från affären som jag lät torka på ett papper och sen petade ner i jorden. Har alltid älskat att odla ända sen jag var liten och hängde alltid med mamma i rabatterna med vattenkanna och spade.

Hittade denna bild bland gömmorna. Tror jag är två år, kanske tre. Minns inte för jag var alltid extremt liten i växten som barn. Stövlarna jag bär på denna bild var tydligen min käraste ägodel och jag levde bokstavligen i de. Jag älskade dessa grön/gula stövlar så mycket att jag t om sov med de, ha ha. Knasigt. Minns att jag hade hemliga kompisar också och pratade ofta med de. Nu pratar jag mest för mig själv. Får bäst svar då. ?

Ja tänk vad tiden flög iväg fort. Jag tyckte precis att jag fyllt 16 och hade livet framför mig. Några andetag senare var man faderlös, gift och skild, tre barn, hus, företag, utbränd med AdHd och 40+.

Vad hände? Ha ha.

Ja hur som helst krokigt och brokigt blev det men raksträckor har ju aldrig varit min grej. Det blir så förutsägbart. Eller hur.

Hoppas ni har en fin vecka. Våren nalkas.

Kram kram.

You may also like

2 kommentarer

 1. Vad söt liten tös på fotot som vuxit upp till en vacker kvinna!
  Ryggskott är så jobbigt men går över vad det lider. Ja du Marica livet är inte rakt fram, men du har lärt dig livets svåra gåta och du klarar av så mycket, du kämpar med familj, jobb och stuga.
  Har också myrten satte ihop några stycken i en större kruka och ska nog som du gjort klippa de lite. I många stugor förr i tiden odlade man ju myrten för att sen klippa och ha till brudkrona, vackert det var.
  Ja men visst har vi vår, lite regn behövs för en kommande varm och torr sommar, naturen är vis och vacker.
  Kram/MH

  1. Så mysigt när du delar med dig av anekdoter från förr.
   Ja vi behöver få jorden mättad på fukt när somrarna nog kommer bjuda på hetta framöver…

   Kram

Lämna ett svar