Grönare tider

Hej hej!

Tystnaden sen i fredags beror på VABUARI! Nu härjar bevisligen allehanda virus och magsjukor och vi är inte immuna nån av oss. Antar att det bara är att härda ut tills våren gör storartad (förhoppningsvis) entré och utplånar allt vintervedervärdigt vi fått utså.

Jag har lite smått börjat odla hemma. Sparade gamla äggkartonger och toarullar och sådde basilika, persilja och tomatfrön som jag faktiskt tog från en köpetomat och torkade på ett vanligt toapapper. De grodde utan problem!!! Så coolt.

Gillar tanken att återanvända så mkt material som möjligt som dessutom är nedbrytbart istället för plast.

Vi får se hur mycket jag hinner med i år när jag ska jobba och allt. Men tomaterna förra året gav redigt bra skörd.

Har lite planer på att grusa gångar på kolonin istället för att ha de tråkiga betongplattorna. Men det är en kostnadsfråga såklart…skulle gärna fixa en utedusch också om det blir en sån sommar som vi hade förra året.

Vad har ni för gröna planer?

Fortsatt fin tisdag på er så länge.

Kram ?

You may also like

2 kommentarer

  1. Virusar de härjar vilt tar lång tid att bli av med tyvärr. Härigt med odling att se de där små fröna gro är ju bara så mysigt.
    Det känns onekligen som om våren är här även om det kan bli någon frostknäpp.
    Trevlig helg. Kram/MH

Lämna ett svar