Avslutning & mobilfadäs

God morgon allihopa!

Tillät mig en sovmorgon idag. Det var länge sen jag sov till halv tio. Får diffusa tonårsvibbar då man kunde sova halva dagen. Men nu har jag blivit så gammal att jag tycker det är supergött att komma upp med tuppen och ta vara på morgonstunden.

Hur som helst, eftersom jag försov mig igår så antar jag att kroppen behövde vila.

IMG_2403 IMG_2404IMG_2406

Igår pajjade min mobiltelefon fullständigt. Den råkade trilla ner en dag på Åbergs när jag lunchade och föll så illa att hela skärmen krackelerade. En månad senare började allt dampa ordentligt och jag kunde inte ringa eller öppna appar utan hjälp med Siri. Igår blev skärmen svart!

Panik utbröt inom mig då jag är helt beroende av min mobil- vem är inte det idag?!

Som tur var har jag fina vänner så jag har fått låna en mobil tills min är lagad…om den går att laga det vill säga.

Imorgon är det min sista dag på Åbergs.

Jag ska baka en tårta till de. Så jag har lite att stå i under dagen men vi ses sen. Då kommer sticklingsskolan. Jag lovar.

Ha det alla tiders.

bloggsignatur

You may also like

4 kommentarer

  1. Tack för underbara foton på lupiner, jag fullständigt älskar dom.
    Ah va tradigt med mobilen, man behöver den så mycket, hoppas den blir bra igen.
    Synd det är sista dagen på Åbergs, kommer kanske fler tillfällen för dig.
    Kram och fin dag/MH

Lämna ett svar